עבור לתוכן

מפרט למשחקים בעיקר ועריכת וידאו תקציב 2300$

Featured Replies

פורסם

אני צריך ביקורת על המפרט

e6600

Evga 680i

evga 8800gtx

cm stacker 832

G.SKILL 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory - Retail כן אני צריך 4GB ושזיהיה ב 2GB KIT

Thermaltake Toughpower 850W W0131RU – NVIDIA QUAD-SLI APPROVED, FOUR +12V RAIL READY - Retail כנראה אקח משהו אחר אשמח להמלצות אבל שיהיה 850W + חשבתי על ה SS

harddisk אני אקנה בארץ אני מבצע OC

Subtotal: $2,170.95

פורסם

החלקים שקנית סתם מאוד מאוד יקרים. לדעתי זה לא שווה להשקיע ברכיבים כאלה. אפשר ללכת על מעבד E6300/E6400, לוח 965P כמו ה-P5B DLX, כרטיס 8800GTS וספק 400-500W ולחסוך הרבה מאוד כסף.

פורסם

אפשר לדעת בישביל מה בדיוק אתה צריך 4GB?

בכל מקרה,אם אתה מבצע OC אז על אחת כמה וכמה כדאי לך לקנות 6400+קירור טוב ולוח P5B DLX ולחסוך לא מעט כסף.

HX 520 של Corair יהיה יותר ממספיק ואני לא מבין למה אתה חושב שאתה צריך ספק של 850W - אתה מתכנן שדרוגים עתיידים מפלצתיים או משהו כזה?

פורסם

ה-4GB כנראה לעריכת וידאו, זה יכול לעזור יותר מ"מעבד מהיר"

פורסם
  • מחבר

יש לי חבר שמחליף את הכרטיס מסך כל חצי שנה והוא ימכור לי את ה 8800GTX שיש לו עכשיו ב 200$ :) שזה משתלם ואני לא מבצע OC קיצוני מאוד בגלל שזה לא יתאפשר עם זכרון כמו שלקחתי אבל זה מה שיש.....

פורסם

אז על אחת כמה וכמה כדאי לך לקחת P5B DLX.

אם בעצם זה שהוא ימכור לך GTX התכוונת לזה שאתה מתכנן SLI אז אני מניח שזו הסיבה ללוח שלקחת.

בכל מקרה גם ל-SLI של GTX אין צורך בספק שלקחת. 620HX של Corasir יהיה מעולה

פורסם
  • מחבר

אוקי ושאר המפרט בסדר? וכן הכוונה ל SLI

פורסם

קח 6400+קירור טוב יחד עם P5BDLX

HX 620 ו...זהו. תתחדש

פורסם

ה-GTX השני יהיה מיותר, וכנ"ל הלוח SLI. קנה את ה-GTX ב-200$, ותחליף אותו עוד שנתיים כשהוא יתחיל להתעייף.

פורסם
  • מחבר

אני קונה את המחשב מחו"ל כפי שאתם רואים ולא חסר לי תקציב אז למה לרדת במעבד אפילו לא הגעתי לתקציב :nixweiss:

פורסם

מאותה סיבה שאתה לא לוקח מעבד עם 4 ליבות

פשוט לא שווה את המחיר

פורסם
  • מחבר

e6600 נחשב למעבד בעל היחס ביצועים / מחיר הטוב ביותר זה לא שלקחתי e6700 לקחתי משהו שאין סיבה לא לקחת אם זה בתקציב ושוב הoc לא יהיה קיצוני ובהתחלה לא יהיה OC כרגע רק בכלל שלקחתי את הזכרונות האלו

פורסם

אתה טועה, הE6600 הוא לא בעל היחס מחיר/ביצועים הכי טוב, אלא הE6300. מה עוד שבאוברקלוק מקצועי הוא עקף את הCore 2 Duo X6800 בביצועים.

פורסם
  • מחבר

לא אתה טועה ה 6400 יותר טוב מ 6600 ב OC קיצוני אבל אני לא מתכנן OC קיצוני כרגע ואני לא מתכנן OC בהתחלה בכל מקרה אולי רק אחרי כמה חודשים......

פורסם

מי דיבר על ה6400?

חוץ מזה דיברנו על יחס מחיר/ביצועים ולא על OC קיצוני, זאת רק הייתה דוגמא למה שהמעבד הזה מסוגל. :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים