עבור לתוכן

רוצה מפרט של מחשב ב6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני רוצה מפרט של מחשב ב6000 ש"ח שיהיה רק המחשב, בלי מסך וכאלה, ובלי מארז. אני רוצה שהוא יוכל להפעיל את כל המשחקים החדשים.

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

בלי מארז? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

בלי מארז? :nixweiss:

כן, יש לי מערז ממש טוב מהמחשב הישן :hat:

פורסם

לא עדיף לך להשאיר את המחשב הישן שלם?...

טוב בכל מקרה הנה מפרט [למטה בתמונה]

נשארו 420 ש"ח.. אתה יכול לקנות בזה מארז חדש / ציוד היקפי / לרדת ל1GB ראם ולקנות 8800GTS או פשוט לשמור את זה

[attachment deleted by admin]

פורסם

אחי אל תקנה מksp היא כמו אייבוריי.[אל תקנה מחנויות מסחריות]

פורסם

אחי אל תקנה מksp היא כמו אייבוריי.[אל תקנה מחנויות מסחריות]

חנויות מסחריות יענו מהאינטרנט?

פורסם

לא.אלה חניות שרק רוצות למכור ואין להם לא שירות ולא אמינות אחי. לך תקנה מחנות כמו סקאי פי סי שהיא לא רשת חניות אלא היא חנות אחת בלבד שאמינה וגם תמיד יש שם מנהל [ככה שזה תמיד טוב] :jump:

פורסם
  • מחבר

Monopoly תודה רבה על המפרט אבל הוא לא נראה לי, אתה יכול להביא משהו יותר טוב שאולי אפילו יגלוש מעבר ל6000 ש"ח ותוריד מהמחיר את הכונן\צורב ואת הספק כח. אני חשבתי יותר על משהו אם כרטיס מסך GEFORCE 7800GTX אבל אתה מבין יותר ממני אז תרכיב מה שנראה לך. תודה רבה על העזרה שלך, אתה גדול :xyxthumbs:

rrroonnii אני מאילת אז אני קונה בפתקום הסיבה היא שיש לי קשרים בחברה ואני יכול לקבל הנחה.

פורסם

להוריד צורב זה נחמד,אבל מה עם ספק כוח? יש לך כבר אחד בבית שאתה יכול לוותר על הספק?

בכל מקרה 7800GTX ישן וכבר רחוק מלהיות משהו חזק.

המפרט שהוא בנה לך מ-KSP מעולה. אם אתה רוצה משהו יותר חזק למשחקים אתה יכול להוסיף 1000 ש"ח ולקחת 88GTS

פורסם

Monopoly תודה רבה על המפרט אבל הוא לא נראה לי, אתה יכול להביא משהו יותר טוב שאולי אפילו יגלוש מעבר ל6000 ש"ח ותוריד מהמחיר את הכונן\צורב ואת הספק כח. אני חשבתי יותר על משהו אם כרטיס מסך GEFORCE 7800GTX אבל אתה מבין יותר ממני אז תרכיב מה שנראה לך. תודה רבה על העזרה שלך, אתה גדול :xyxthumbs:

rrroonnii אני מאילת אז אני קונה בפתקום הסיבה היא שיש לי קשרים בחברה ואני יכול לקבל הנחה.

אחי הכרטיס שהוא שם לך הרבה הרבה יותר טוב מ7800GTX,

1950PRO אפילו יותר טוב בבאנצ'ים מ7800

פורסם

אני חושב שהוא התכוון ל88GTX ולא 78..

בכל מקרה, בלי לאבד מהביצועים ובהתאם לבקשות שלך בניתי לך מפרט בלי ספק ובלי צורב עם כרטיס מסך מעולה-8800GTS תומך DX10.

יצא קצת יקר, אבל אם יש לך את הכסף אז זה בהחלט שווה את זה =]

בקשר למארז- זה הכי זול שיש בKSP שיכיל את ה8800GTS כמו שצריך, יכול להיות שאיפה שתקנה לא יהיה אותו אז תחפש משהו אחר אבל תדאג שהוא יהיה מספיק גדול בשביל הכרטיס הענק הזה.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהוא התכוון ל88GTX ולא 78..

בכל מקרה, בלי לאבד מהביצועים ובהתאם לבקשות שלך בניתי לך מפרט בלי ספק ובלי צורב עם כרטיס מסך מעולה-8800GTS תומך DX10.

יצא קצת יקר, אבל אם יש לך את הכסף אז זה בהחלט שווה את זה =]

בקשר למארז- זה הכי זול שיש בKSP שיכיל את ה8800GTS כמו שצריך, יכול להיות שאיפה שתקנה לא יהיה אותו אז תחפש משהו אחר אבל תדאג שהוא יהיה מספיק גדול בשביל הכרטיס הענק הזה.

איזה מכונה הבאתה לי, לא ציפיתי לדבר כזה בכלל xD

אם אני שם את הכרטיס המסך הזה אז אני אצטרך לקנות גם ספק כח כי מה שיש לי זה 400W ולפי מה שאני יודע ה8800GTS צריך צריך 700W אז כמה יעלה לי ספק כזה?

*דרך אגב כן התכוונתי ל7800 פשוט לא ידעתי שהוא כבר לא נחשב לסדרה טובה...

פורסם

איזה 400W? ג'נרי?

בכל מקרה לא צריך 700 חח..

enermax liberty 400w יחזיק

פורסם
  • מחבר

איזה 400W? ג'נרי?

בכל מקרה לא צריך 700 חח..

enermax liberty 400w יחזיק

טוב, תודה רבה על העזרה שלך, אתה גדול :xyxthumbs:

פורסם

8800GTS ייתן לך ביצועים מדהימים וחזקים כל משחק שתשחק יעבוד לך על הדברים הכי גבוהים שהם עד הסוף זה כיף מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים