פורסם 2007 בינואר 2718 שנים יש לי בבית מחשב שאבא שלי משתמש בו לשם עריכת ווידאו, זה לא היה היעוד המקורי של המחשב והוא טיפה מיושן לכן הוא ביקש ממני לברר מה הכי יעזור לשם שיפור הביצועים של המחשבמעבד פנטיום 4 2GHZ (נורטווד, באס 400)לוח אם של אביט מבוסס צ'יפסט 848P512MB זכרון 400MHZהארדיסק 60GB של מקסטורכרטיס מסך GF4MXהקלט הוא מכרטיס טלויזיה או DVאנחנו מעוניינים בכ1000 ש"ח לשדרג את המחשב כדי שיתפקד טוב יותר לשם עריכת וידאו, אין שימוש במחשב הזה למשחקים בכלל או למשימות אחרות מעבר לגלישה באינטרנט. האם ניתן לדחוף תוספת הארדיסק בתקציב הזה ולקבל שיפור מסויים או שאין סיכוי?כמו כן יש לי בבית מערכת של AMD 2600+ ולוח מבוסס NFORCE 2. האם יש יותר פוטנציאל בשימוש במפרט בסיס כזה לשם שדרוג?
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים זכרון בטוח יעזורהרדדיסק יעזור - כמובן תלוי בצורת הלכידה, אבל אם זה לרמה שלAVI PARSED אז אחד גדול מאוד.אני מניח שאתה מדבר על ה IS7-Vאיזה פנטיום 4, ~3 גיגה. חפש משומש. יעזור לך בקידודים. שם המעבד עושה את רוב העבודה.http://www.abit.com.tw/cpu-support-list/intel/intel-p4_478.htmעריכה:לגבי המעבד, רצוי כמובן עם תמיכה ב HT ובאס 800.עריכה 2:עוד 512 = כ 300 שקלמעבד משומש כ 350-400 שקל.הרדדיסק (חדש), תלוי בגודל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.