פורסם 2007 בינואר 2718 שנים שלום,קוראים לי עפר ואני בן 17-לא שזה אמור לעניין מישהוובניתי אתר בפלאש לצימרים שלנו,זה האתר הראשון שאני בונה בפלאש.אז תנו ביקורתהאתר:צימר בראש פינה , בקתות יפותתודה.
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים תקטין את הנפח של התמונות - הטעינה של האתר ארוכה. התזוזות בהילוך איטי מידי. (לטעמי - מעצבן) הבקתות - מה עבר לך בראש כשהחלטת לשים את הטקסטים הקופצים למטה? :s05: מעצבן. גלריה - איטי מידי כבר אמרנו? תהפוך את כתובת המייל בעמוד יצירת הקשר ללינק שיפתח את תוכנת הדואר. למה צריך לרשום את הכתובת ידנית? את הטקסט שתקעת מתחת לאתר (לטובת גוגל?) תהפוך ללבן - לא צריך לראות אותו. בסך הכל, עם כמה שינויים קטנים יהיה לך אתר נחמד מאוד.
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים תקטין את הנפח של התמונות - הטעינה של האתר ארוכה. התזוזות בהילוך איטי מידי. (לטעמי - מעצבן) הבקתות - מה עבר לך בראש כשהחלטת לשים את הטקסטים הקופצים למטה? :s05: מעצבן. גלריה - איטי מידי כבר אמרנו? תהפוך את כתובת המייל בעמוד יצירת הקשר ללינק שיפתח את תוכנת הדואר. למה צריך לרשום את הכתובת ידנית? את הטקסט שתקעת מתחת לאתר (לטובת גוגל?) תהפוך ללבן - לא צריך לראות אותו. בסך הכל, עם כמה שינויים קטנים יהיה לך אתר נחמד מאוד. מילה במילה. תוספת: אל תתצבע את הטקסט בצבע רקע כמו שהוא כתב-מבחינת גוגל זו רמאות וסיבה להוצאה מהאינדקס/חיפוש שלהם, הם "מענישים" על זה קשה.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים ^^במקרה כזה שמים ברקע תמונה ולא צבע.התמונה בצבע הרצוי (לבן במקרה הזה) ופורסים אותה על כל המסך.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים אתר יפה, ובאמת הקישור למטה לא מתאים אני רק יכול לאחל לך בהצלחה עם המחירים האלה.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים ^^במקרה כזה שמים ברקע תמונה ולא צבע.התמונה בצבע הרצוי (לבן במקרה הזה) ופורסים אותה על כל המסך.ואולי כדאי מההתחלה לעשות את זה כמו שצריך ולשלב את הטקסט כחלק מלא בעיצוב האתר במקום לחפש דרכים לעבוד על מנועי החיפוש...
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים מחבר תודה רבה על התגובותוכם אני יודע שצריך להוריד את המילים,זה בנתיים כי עוד לא התחלתי לקדם אותו.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.