פורסם 2007 בינואר 2718 שנים שזה היה אחד המשחקים הכי יפים ששיחקתי באמת העביר לי את הזמן אבל קצת אני מקווה שיהיה המשך או משו ממליץ בחום לכולם!
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים המשחק באמת כיף, במיוחד האפשרות שאתה יכול להסתתר מאחורי דברים :\אבל הוא קצר!!!תוך יום סיימתי אותו !
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים יההההההההההה בבקשה SAVE GAME למסך אחרי לאס ווגאס.פליזזזזזזזזזזהלך לי הגיבוי. :'(תחנונים!!!
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים ^^ לא כל האנשים משחקים 14 שעות מתוך 24 הקצרות שיש לנו ביום \:חח ראסמי, אני לקח לי איזה שבוע לסיים אותו, אבל משחק ענק(ולא כזה קצר, יש קטעים קשים במשחק)
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים מגיעים? שחק 5 דקות תהיה שם.איזה 5 דקות...שעה וחצי שיחקתי ולא הגעתי לוגאס....הגעתי לשלב שאני לבד עם אקדח וזהו נשבר לי ....בgraw סיימתי את המשחק ואת השלב הזה אני לא מצליח לעבור...לא יודע למה...
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים האם המשחק תומך ברזולוציה רחבה, או שצריך לשנות הגדרה מחוץ למשחק? (אותה שאלה לגבי double agent)
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים משחק מעולה, רק חבל שהוא לא רץ חלק על הצב שלי ולכל מי שקשה לו על ההתחלה באמת לא יודע מה מחכה לו
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים משחק טוב גרפיקה והכל אבל פרשתי ממנו מזמן אני יותר בקטע של לרוץ לירות בכולם ולא בטקטיקה כזאת לא מסוגל ככה אני משתגע אני הולך תאט פה שם ואז נמאס לי אני יוצא מתחיל לרסס את כולם ובום בום 4 כדורים אני מת אני אוהב משהו כמו QUAKE 4 וכדומה :]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.