פורסם 2007 בינואר 2718 שנים לא מצליח לפתור את הבעיה המגוחכת הזאת ! אז ככהקניתי לפני שנה צורב של NEC..במחשב שלי הוא לא קורא את הדיסקים שהוא צורבעכשיו ניסיתי להעביר את הצורב DVD של NEC למחשב של אחותיהיא משתמשת בצורב CDRW רגילעכשיו הוצאתי את הכבל IDE ואת החיבור של החשמלוהכנסתי את 2 החיבורים האלו באותה צורה לצורב שלי (אני מנסה לבדוק פה בעצם אם יש בעיה אצלי במחשב או בצורב עצמו)בקיצור כשאני מחבר את הצורב DVD NEC המחשב פשוט ניתקע ב DETECTING IDE DRIVE ...וכשאני מחבר לצורב הרגיל שלה ה WINDOWS עולה כמו שצריך...למישהו יש מושג?ואין שום חיבור של SLAVE וכל זה
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים תשנה בבקשה את הכותרת שתהיה יותר אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום.[br]פורסם בתאריך: 27.01.2007 בשעה 17:14:36לא הבנתי, הצורב (DVD) עובד במחשב שלה?
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מחבר לא הבנתי אין לצורב גאמפר?מה זה אין SLAVE? דווקא חשבתי שכאן קבור הכלב.כל מה שניסיתי להעביר פה זהמה הקטע שהמחשב של אחותי לא עולה ושלי כן עם אותו צורב אותו חיבורים והכל? זה לא מוזר? אני פשוט רוצה לבדוק אם הצורב תקין אצלה והWINDOWS XP לא עולה אצלה בכלל ואצלי כן[br]פורסם בתאריך: 27.01.2007 בשעה 18:17:58תשנה בבקשה את הכותרת שתהיה יותר אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום.[br]פורסם בתאריך: 27.01.2007 בשעה 17:14:36לא הבנתי, הצורב (DVD) עובד במחשב שלה?הוא עובדהכונן נפתח עובר חשמל והכלפשוט זה נתקע במסך בהתחלה על DETICTING IDE DRIVES...כל מה שניסיתי להעביר פה זהמה הקטע שהמחשב של אחותי לא עולה ושלי כן עם אותו צורב אותו חיבורים והכל? זה לא מוזר? אני פשוט רוצה לבדוק אם הצורב תקין אצלה והWINDOWS XP לא עולה אצלה בכלל ואצלי כן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.