עבור לתוכן

מפרט- זקוק לעזרה

Featured Replies

פורסם

אוקי, לרוב הייתי עושה דברים כאלה בעצמי אבל לצערי הרב עקב כך שהייתי כל כך מרוצה מהמחשב הקודם שהיה לי לא התעריתי בתחום הזה כבר הרבה זמן, אך לצערי לאחר שלקחתי אותי להתקנת כונן קשיח חדש (חיבור 5 מגה של בזק מילא לי את ה250 ואת ה120...) הוא נגנב מהאוטו של האיש מחשבים שלי ועכשיו מחליפים לי למחשב חדש, כלומר העלות של המחשב הישן שלי+ אני מוסיף והמחשב הישן היה 3 GHZ עם צורב DVD והכל, בלי כרטיס מסך פצצתי אבל עדיין.

בקיצור כסף זה לא כזה קריטי, אבל הנה מה שאיש המחשבים שלי אמר שאם אני רוצה זה יכול להיות נחמד ואת השאר הוא משאיר לשיקול דעתי

הכוננים שביקשתי (200 GB אחד+ 300 GB אחד)

INTEL CORE 2 DUO 3100 MHZ, אין לי שמץ איזה דגם אולי אתם יכולים להמליץ על דגם ספיציפי או אולי אתם מכירים מעבדים יותר טובים

או בכלל אולי לא כדאי CORE 2 DUO, ממש אין לי מושג...

וכל השאר לשיקול דעתי, כלומר אני צריך המלצות ל:

צורב DVD ( אני רק התעמקתי בתחום הזה בפעם הקודמת שקניתי מחשב ועכשיו הכל התחדש)

כרטיס מסך (אני לא מכור למשחקי מחשב או משהו, אבל מדי פעם יוצא משחק חמוד שיכול להיות שארצה לשחק בו (נגיד HEROES 5, או איזה משחק יריות כמו COUNTER אבל רוב הסיכויים שהמשחק יהיה צריך להיות ממש ממכר כדי שאשחק בו, בקיצור אני כבר לא כל כך סופר גיימר אבל אני מעדיף שבמקרה שיהיה משחק ממש טוב המחשב לא יקרטע (לא מדבר על DOOM 3 כמובן...) משהו ממוצע+ נראה לי לאידע.. באמת בעיה קשה בקשר לזה אני הכי מתלבט)

MOTHERBOARD שיתאים לCORE 2 DUO, או לכל סוג דבר אחר שלדעתכם כדאי

רמקולים כבר יש לי 5.1 של CREATIVE, את הCreative Labs Speaker MF4060 את זה אי אפשר להחליף כי זה בכלל מתנה, אז אם הם טובים- מה טוב, אם לא אז לא נורא.

לא נראה לי שיש עוד חלקים במחשב, חחח, אין לי מושג מה תקרת המחיר שלי אבל יש לי כבר מסך 19 אינץ' LCD אז אני לא צריך מסך, אז זה לא אמור לצאת סופר יקר כי אני באמת צריך רק מעבד,MOTHERBOARD,צורב DVD, וכרטיס מסך.

אז אם מישהו יוכל לתת לי אפשרויות ולהסביר למה זה טוב ולמה זה ישמש זה יהיה ממש ממש הצלת חיים כי אני צריך להגיד לו כבר מחר כעיקרון מה להביא...

תודה רבה מראש!

פורסם

תוסיף תקציב לכותרת

פורסם

אי אפשר לעזור לך בלי לדעת את תקרת המחיר שלך.

אז תחליט כמה אתה יכול ומוכן להוציא, תערוך את הכותרת ותעדכן עם המחיר בהתאם לכללים, ואז נעזור לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים