עבור לתוכן

Test Drive Unlimited Open Beta

Featured Replies

פורסם

יאללה איזה בעסה שעכשיו תקופת מבחנים!!! אני מת לשחק בזה!

• תגובות 249
  • צפיות 24.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חח בדיוק כמוני, יש לי שבוע הבא בגרות בהיסטוריה, יום רביעי וראשון מתכונות בהיסטוריה (והיום אחרי בגרות במתמטיקה חח) אז אני לא רוצה לשחק (ומצד שני כן רוצה חח D: )

אוף =\

פורסם

אחי אתה לוחץ על P ויש לך שם אפשרות לעשות ריסט :x

תודה אח שלי :xyxthumbs:

עכשיו הבנתי מה חסר במשחק.... חסר העוצמה!!! יעני אתה במרוץ אבל אתה לא מרגיש אתזה...כאילו אתה נוסע על 20 קמ"ש.... אין את התחושה של המהירות...של המרוץ.....

חבל... כי דווקא המשחק באמת מדהים! אבל זה מש שחבר לו....

פורסם

מישהו יכול לשלוח את המשתמש שלו(fileplanet) לפרטי שלי? אני רוצה לנסות את המשחק

הם לא מחלקים יותר keys ובלי זה אי אפשר להוריד את המשחק :\

תודה.

פורסם

:lol: :lol:

איזה אנשים מוזרים יש בעולם :lol: :lol:

פורסם

נו אנשים תנו תמונות מהGARAGE שלכם :) הנה שלי :

[attachment deleted by admin]

פורסם

חכה עוד לא הספקנו לשחק.....

תגידו...איך אני מעלה את הF....שיהיה לי כמו של שיש לstingeR יש לו B[סתכלו בתמונה] ניצחתי הרבה מרוצים...אני נשאר בF..... איך אני עולה?

אהבנתי זה הרמה של המכונית...אוקי..אבל אם יש איזה מרוץ שרשום שצריך E ואז אני יכל לשחק עם B לדוג? או שאני חיב E?

פורסם

חכה עוד לא הספקנו לשחק.....

תגידו...איך אני מעלה את הF....שיהיה לי כמו של שיש לstingeR יש לו B[סתכלו בתמונה] ניצחתי הרבה מרוצים...אני נשאר בF..... איך אני עולה?

אהבנתי זה הרמה של המכונית...אוקי..אבל אם יש איזה מרוץ שרשום שצריך E ואז אני יכל לשחק עם B לדוג? או שאני חיב E?

לא אתה חייב ליקנות מכונית ברמה המתאימה

ולא הבנתי איפה הקטע של המולטי פה?

וסעמק לפעימם זה מקריס אחרי דקה ליפעמים אחרי שעה

זה יכול להזיק המסך ניכבה כאילו אבל המחשב עובד וריסט לא מגיב אני חייב לחבות ולהדליק דרך הכפתור

פורסם
  • מחבר

תגידו, אתם מצליחים לשחק ברשת?

הוא מנסה שעות להתחבר ואז הוא אומר לי שהוא לא מצליח להתחבר לשרת של המשחק.

לעוד מישהו זה קרה?

פורסם

הרגע התקנתי, הכל משום מה הלך חלק, ההורדה, ההתקנה, אפילו המשחק לא עושה רושם של בעיות מיוחדות, HDR עובד סבבה רזולוציה של 1280 AA X4.

משום מה באמת ה-GPS מוריד FPS ברמות גבוהות, ו-AF צריך להפעיל ידני וגם אז לא תמיד עובד. השליטה דיי מוזרה אבל לא רעה כל כך...

הרגע רק התחלתי אז אין לי איזשהי מכונית מיוחדת, TT רגילה, אבל אפשר להוציא תמונות לא רעות מהמשחק הזה, תראו :)

אוקיי הנה באג מוזר, משום מה שומעים רק ברמקול שמאל את המשחק...

פורסם

יא אללה.. אפילו במשחקים אתה יודע לקחת SNAP SHOTS :P חבל רק שאצלי אי אפשר להפעיל HDR+AA חחחח

אני עובד על 1152X864 עם 4XAA והמשחק פשוט נראה נפלא :) הגראפיקה מאוד מאוד מרשימה...

פורסם

אוף קרס לי פעם ראשונה (למי עוד הוא קרס ?), המשחק עצמו עובד לא רע בכלל אבל עכשיו קרס משהו מטורף, עשה ריסט... איך אני מוצא אותך אוןליין ?

פורסם

לא הצלחתי להפעיל AA+HDR[יש לי 19XT] :'(

אני גם עם הTT...אכלה אוטו..

לא הייתה לי קרסה אבל לכמה פה היו קריסות....

יש באג מזה מעצבן! ציפפתי באמצעה מרוץ ופתאום גיליתי שאם אתה מצפצף אתה לא יכל לפנות שמאלה :kopfpatsch:

פורסם

עוד תמונה... אני מת על הגראפיקה... אני סתם עושה שטויות ומצלם :)

פורסם

איך גרמת לBLUR לחול גם על התפריט עצמו? או שפשוט ערכת בפוטושופ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים