עבור לתוכן

Test Drive Unlimited Open Beta

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בתוכנה הזאת כבר כמה ימים בשביל המשחק הזה.

מוריד לי על 10-20 ולכמה שניות לפעמים על 30 :\

• תגובות 249
  • צפיות 24.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מוזר, הוריד לי על פול מהירות הפס שלי כל הזמן, קיצר הוא ירד, אבדוק אותו מחר, נשמע שאנשים ממש אוהבים אותו, אני מקווה שהבאגים לא יהרסו יותר מדיי את חווית המשחק... היה נחמד לנסות לבודד את הבעיות כי אני רואה שלחלק זה עובד בלי בעית מיוחדות, למי שלא פועל ה-HDR, איזה כרטיס יש לכם ?

פורסם

OMFG!

יש הממממווווןןןןן מה לשפר אבל כפי שזה נראה עכשיו, המשחק מבטיח ביותר. אהבתי את הגרפיקה למרות שהוא קצת קירטע אצלי מה שדי קריטי במשחקי מירוצים. הסאונדים דווקא די נחמדים רק שהם טיפה פשוטים בנהיגה עצמה. אהבתי מאוד שכשכרתי רכב לא הבנתי למה הרכב לא נוסע ואז הבנתי שאני צריך להתניע אותו!

LOL אני חובב מושבע של מירוצים והייתי בטוח שאני יתאכזב עם שליטה מעפנה אבל הבטא נראית די מבטיחה.

הברקסים מוגזמים (אני משחק במקלדת) כי אין שום "רכות" בהם. ברגע שלוחצים מקבלים 100% בלימה, וזה לא ממש נחמד.

בכל מקרה המשחק נראה מושקע. אגב אני הורדתי מהשרת ה EUROPE. הורדתי אותו על 150KB/s בלילה שלם :cool2:

פורסם

מוזר לי לקח 5 שעות על מהירות 250KB\S קבועה חחח :)

אני פשוט מאוהב במשחק.. המשחק פשוט מדהים. אין לי מילים :)

אז? איזה מכוניות כבר יש לכם?, בתים? אופנועים? כמה אחוז כבר סיימתם?

דרך אגב אני מפעיל אותו על 1152X864 עם 2XAA והגדרות על HIGH והוא פועל לי מצויין :)

פורסם

מה אני עושה עם זה? :-\

[attachment deleted by admin]

פורסם

באסה, אני נאלץ להוריד שוב עקב שגיאת ה-CRC - מקווה מאוד שהמשחק שווה את זה!

פורסם

מה אני עושה עם זה? :-\

ניסיתי עם ובלי firewall :-X :-\ :'(

אוף אני גם רוצה לשחק :(

פורסם

ואללה אין לי מושג אחי.. לי זה עשה את זה פעם אחת אבל רוב הפעמים זה מתחבר.. ואם לא.. אז אתה יכול גם לשחק במשחק OFFLINE.. פשוט תפתח משתמש חדש ותרשום רק NICKNAME בלי הUSER וסיסמא של GAMESPY...

פורסם

אהה אוקיי =]

חשבתי שאי אפשר אחרת :)

תודה =]

אני זז לנסות :P[br]פורסם בתאריך: 29.01.2007 בשעה 20:26:43

חזרתי לתת תגובה קלה:

WOWWWWWW :o :o :o :o ;D ;D :P :P

איזה ענקקקק :P

גרפיקה מעולה + שליטה תותחית!!

אני חוזר לשחק :D עם ההגה שלי :D

ואם הCDK שלנו לא יהיה תקף, אולי, אולי, אולי אני אקנה את המשחק המלא :o

פורסם

תאמת באמת המשחק חזק ביותר! הוא מציג חידושם רבים....גרפיקה טובה...משחקיות טובה...

אבל בוא נגיד שחסר.... אני לא יודע איך להסביר אתזה ואני מאוד מאוד מאוד מכווה שבמשחק המלא לא יהיה חסר....

ד"א שמתם לב שאים נושעים מהר אז הרקע[עצים בנינים...]מתושתש....ממש יפה

פורסם

ולזה קוראים radial blur

פורסם

^^^^טוב....

ועוד משהו....לפעמיים שאני סתם נוסע לי...מטייל...אז יש מין מד מרחק [ביני לבין-] איזה מכונית/אופנוע מה אני צריך לעשות?

פורסם

טוב בהתחלה לא ציפתי להרבה כי היו כמה משחקי מרוצים MMORPG כאלו שלא ממש הצליחו, אבל זה נראה ממש מבטיח.

גרפיקה יחסית טובה, סאונד ממש טוב, נהיגה דיי כיפית אבל אני הייתי מעדיף לנהוג כמו הLFS עם הכבר שלפי דעתי יותר נוח, בכללי הבטא של המשחק נראת ממש מבטיחה.

חחח מקודם קרא לי קטע הכי מצחיק, אני עומד שעה מול איזה אחד והוא מצפצף ומהבהב לי ואני כזה לא ידעתי איך לאשר ולדבר בצ'אט חחחח בסוף התייאש הלך ואחרי זה נכנסתי לאפשריות והבנתי את כל המקשים.

פורסם

איזה מעצבן! אם אני נטקע באמצעה המרוץ ואני יודע שאין מצב שאני יצליח...אז אני רוצה לעשות ריסטר למרוץ...אז אני חייב לסים את המרוץ :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

וויש אפשרות לשפר את המכונית?

פורסם

איזה מעצבן! אם אני נטקע באמצעה המרוץ ואני יודע שאין מצב שאני יצליח...אז אני רוצה לעשות ריסטר למרוץ...אז אני חייב לסים את המרוץ :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

וויש אפשרות לשפר את המכונית?

אחי אתה לוחץ על P ויש לך שם אפשרות לעשות ריסט :x

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים