פורסם 2007 בינואר 2718 שנים המשחק לא מיועד לNOOBS של NFS.... אז כל מי שאוהב משחקי מרוץ לילדים כמו NFS לא להוריד...
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים אכן כן, כרגע המשחק נראה פשוט מדהים, ללא שום צל של ספק זאת הולכת להיות הצלחה, רק שאצלי יש לו המון באגים בינתיים, הוא כבר קרס לי כמה פעמים ולהפעיל HDR אני לא מצליח... הוא פועל מעולה, שהוא פועל... בכל מקרה.. נראה אחלה משחק ואני אמשיך לנסות לשחק בו עד שאני אגיע למסקנה או 2 עליו
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מישהו יכול לשלוח את המשתמש שלו לפרטי שלי? אני רק רוצה לנסות את המשחק אני אל מצליח להרשם.. תודה.
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים לא יאמן כמה באגים יש במשחק הזה.. פשוט אי אפשר לשחק.. אני כבר לא מצליח לשנות רזולוציה אפילו... כנראה שהוא לא מת על המחשב שלי סעמקק
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים טוב, הורדתי. בינתיים נראה נחמד, השליטה באמת קצת מעפנה, אבל לא ברמות שהורסות את הכיף, המשחק קצת כבד על המערכת שלי. מצד שני, המחשב שלי זה לא ממש שיא הביצועים גם ככה...נראה נחמד, אני אמשיך לשחק ונראה מה יוצא מזה.
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים אוקיי, שיניתי את המסקנות... שיחקתי עכשיו למשך שעה או אפילו יותר, המשחק פשוט מדהים, מגוון המכוניות והאופנועים עצום, אפשר לקרוא לזה הGTA של המירוצים... רק שכאן יש גראפיקה יותר טובה אני ממש נהנה בינתיים, אל תשכחו שבעיר הגדולה הזאתי גם מסתובבים אנשים מהרשת(על השרת) שאפשר להתחרות איתם(יש ONLINE CHALLANGES וOFFLINE CHALLANGES) אני כרגע צובר עוד ועוד כסף על מנת לקנות מכונית.. אבל יש מבחר כלכך גדול שאני פשוט לא יודע מה לבחור
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים טוב אני מוריד, תגידו עד שזה יסיים להוריד יש מצב אתם מפרסמים פה תמונות ממשחק ? לראות על מה מדובר בערך ?
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים יש בgamespot המון תמונות (הלינק בעמוד הקודם).אני לא מוריד, כי בזמן האחרון שאני מוריד קבצים גדולים מFTP הם יוצאים דפוקים...
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים הנה תמונות כבר הספקתי לקנות FORD GT.. : *חשוב לציין : הגראפיקה הרבה יותר טובה ממה שהיא נראית בתמונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.