פורסם 2007 בפברואר 218 שנים טוב זהו, עכשיו אני כבר צ'מפיון כבר עברתי 51% ממשחק וכבר יש לי את התארים של אספנים(50 מכוניות, 3 פרארי, 3 פורד, 3 אופנועים וכו'....וגם 15 בתים יש לי...) וגם יש לי סכום יפה של כסף =] בקיצור אני כבר מחכה למלא...
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים טוב זהו, עכשיו אני כבר צ'מפיון כבר עברתי 51% ממשחק וכבר יש לי את התארים של אספנים(50 מכוניות, 3 פרארי, 3 פורד, 3 אופנועים וכו'....וגם 15 בתים יש לי...) וגם יש לי סכום יפה של כסף =] בקיצור אני כבר מחכה למלא... אחי אבל במלא לא יהיה אפשר לעשות CDKey מזוייפים אם אתה רוצה להוריד כי זה מאמת בשרת שלהם אני מקווה שימצאו פירצה אם לא אני יקנה את המשחק
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים אחי אבל במלא לא יהיה אפשר לעשות CDKey מזוייפים אם אתה רוצה להורידכי זה מאמת בשרת שלהםאני מקווה שימצאו פירצה אם לא אני יקנה את המשחקזהו, אם פונקציות הרשת היו דומות לזה, והמשחקיות לא תשתנה ממש ורק יתקנו באגים אז יש מצב מאוד גדול שאני קונה ת'משחק...
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים זהו, אם פונקציות הרשת היו דומות לזה, והמשחקיות לא תשתנה ממש ורק יתקנו באגים אז יש מצב מאוד גדול שאני קונה ת'משחק...אבל מה תקנה את זה בישביל אותם משימות?
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים שווה להוריד בשביל לשחק אופליין? (ועוד משהו, גם האופליין יפסיק ברביעי לחודש?)
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים זה לא ברביעי לחודש (נראה לי) לדעתי זו תקופת זמן מוקצבת ושווה לכל CDK.כלומר, יש לך שבוע (נניח) מרגע התקנת המשחק.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים אחי הOffline יהיה שתוריד אותו ויופיע רק שאתה לא מצליח להתחבר לשרת של TDUככה אני חושב שזה יעבוד במשחק שתוריד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.