עבור לתוכן

Test Drive Unlimited Open Beta

Featured Replies

פורסם

לפי הידוע לי, הפסיקו לחלק cd-key, אולי יחלקו עוד בקרוב, בינתיים אני חושב שאי אפשר.

• תגובות 249
  • צפיות 24.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

2 תמונות חדשות :) :

[attachment deleted by admin]

פורסם

2 תמונות חדשות :) :

איזה רכב זה ? וכמה הוא עלה ? ד"א היום אני אוכל רק לשחק רק מרבע ל10 בלילה....אז נדבר כבר בערב....

פורסם

הנה אני מתקין הנה אני מתקין!!!!

SEE YOU IN THE GAME

אולי אני יהיה אופנוען

אני מעדיף אופנוע אבל לא יודע השליטה באופנוע לא משהו בכלל

פורסם

חברים מחקתי תמשחק, הוא פשוט עושה יותר מדיי בעיות :(

פורסם

קובי.. הוא עושה בעיות אבל זאת לא בעיה להפעיל אותו כמו שצריך.. כמה פעמים סוגרים ופותחים אותו והוא עובד.. לדעתי זה שווה את זה :o

פורסם

קובי.. הוא עושה בעיות אבל זאת לא בעיה להפעיל אותו כמו שצריך.. כמה פעמים סוגרים ופותחים אותו והוא עובד.. לדעתי זה שווה את זה :o

נראה אולי נחזור אליו בסופ"ש, כרגע מחקתי אותו, כל מיני קריסות וחרא אין לי כוח לשטויות כאלה... :( מתי הוא אמור לצאת ?

פורסם

שאלה למי שיש את המשחק כבר ( עברתי על 16 הדפים ולא ראיתי התייחסות לזה)

איך הסינגל ? יש מה לעשות שם ? עלילה? משהו?

פורסם

הסינגל והמולטי זה אותו משחק רק שבמולטי יש לך גם משימות שהם אונליין ואתה יכול למשל לקנות ולמכור מכוניות(יענו קניית "משומשים") ועוד כל מיני פונקציות שאין ב"סינגל" אבל בעיקרון מדובר על אותו הדבר...

פורסם

לכל מי שיש Router -

תנסו לפתוח את פורטים - 8889,9961,17475

תודה רבה זה עזר :yelclap:

פורסם

הורדתי את המשחק..

אבל כשאני בא לפתוח אות ה-ZIP זה כותב לי.. dameged... מה.. להוריד מחדש עכשיו? =\

מישהו יכול להביא את ההורדה..? סידיקי כבר יש לי

פורסם

שניה אני לא מבין משהו.... עכשיו יש לי משתמש אני משחק והכל...ובפרופיל הID GAMESPY לא מסומן בV עכשיו בשביל לעשות שאני יוכל לשחק ברשת אני צריך לעשות את מה שתמיר אמר אבל איך אני עושה אתה? אני עושה NEW פרופיל? אז זה יתחיל מחדש לא?

עריכה הנה מה שהוא אמר:

"לא יש לך משתמש בfileplanet.com נכון ? יופי עכשיו פשוט וקל בGameSpy ID תכניס את הפרטים של המשתמש שלך בFP וזהו...כי זה רשת של אתרים GS FP וכו' ואם יש לך שם משתמש שם באתר השני יש לך משתמש...פשוט וקל.

"

שוב איך אני עושה אתזה אם יש לי כבר משתמש?

פורסם

שניה אני לא מבין משהו.... עכשיו יש לי משתמש אני משחק והכל...ובפרופיל הID GAMESPY לא מסומן בV עכשיו בשביל לעשות שאני יוכל לשחק ברשת אני צריך לעשות את מה שתמיר אמר אבל איך אני עושה אתה? אני עושה NEW פרופיל? אז זה יתחיל מחדש לא?

עריכה הנה מה שהוא אמר:

"לא יש לך משתמש בfileplanet.com נכון ? יופי עכשיו פשוט וקל בGameSpy ID תכניס את הפרטים של המשתמש שלך בFP וזהו...כי זה רשת של אתרים GS FP וכו' ואם יש לך שם משתמש שם באתר השני יש לך משתמש...פשוט וקל.

"

שוב איך אני עושה אתזה אם יש לי כבר משתמש?

מצתרף לשאלה

פורסם
  • מחבר

אתה צריך לפתוח Profile חדש שבו תאפשר Gamespy ID

פורסם

רגע אז זה אומר שהמשחק שלי הסינגלפיליר [כיביכול] יעלם? אני יתצתרך להתחיל מחדש את המחשב לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים