עבור לתוכן

X1950XT+ZALMAN VF900

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שהחנות לא תראה את זה אבל...

המפגרים שלחו לי אותו בחינם אז מה אכפת לי muhahaha

פורסם

סחטיין.. מי המפגרים? ;)

פורסם

כנראה שהאקסלרו היה על מהירות אוטומטית ולא על מהירות מקסימלית (ובמצב כזה הוא מגיע למהירות מקסימלית רק ב100 מעלות צלזיוס!!).

בתור מי שעשה את ההשוואה למעלה אני יכול להגיד לך שהVF900 פשוט NOOB בהשוואה לאקסלרו והוא טוב רק עבור כרטיסים קרירים עד הרמה של ה7900GT בערך.

האקסלרו עדיף גם מבחינת מחיר גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת השקט.

לפי מה שאני רואה השווית אותם בתוך מארז וזאת הטעות העיקרית שלך.

בתוך המארז אינך משווה בין היכולות האמיתיות של גופי הקרור אלא מוסיף משתנה נוסף שהוא זרימת האוויר במארז.

כנראה שההסבר נעוץ פה ביכולת של ה AC להוציאאת האוויר החם אל מחוץ למארז ומה שההופך את המסקנה הבאה לדעתי ליותר מהגיונית:

link=topic=234692.msg2144838#msg2144838 date=1173186676]

הקירור של זלמן עדיף למארזים גדולים בעלי סירוקלציה טובה

הקירור של AC עדיף למארזים קטנים יותר הAC מוציא את האוויר מהמארז ולכן הוא מועדף במארז פחות מאוורר וגדול

ולעומת זאת הזלמן לא... אבל אם תרכיבו מאוורר מול הכרטיס מסך שהזלמן מותקן עליו הטמפ ירדו משמעותית יותר מAC + מאוורר מולו

בקיצור יש לכם מארז גדול מאוורר מארז רציני קחו את ה זלמן לא אז.. את הAC

פורסם

עוד יותר טוב, יש לי מארז full tower

פורסם

כן, אבל מה שחשוב יותר בזלמן מגודל המארז היא אספקה של אוויר קריר לאזור כרטיס המסך. זה היתרון של ה AC שהוא מפנה את האוויר החם אל מחוץ למארז.

פורסם

אני בדיוק בימים אלה מטפל בקטע של זה

תגיד, כדאי לסתום את הצד של ה6A19? אומרים שהוא סתם הורס, ושמתי שם מאוורר 9cm שמוציא אוויר אז חבל לי על להוציא אותו אבל אם זה ממש חשוב...

פורסם

כן, אבל מה שחשוב יותר בזלמן מגודל המארז היא אספקה של אוויר קריר לאזור כרטיס המסך. זה היתרון של ה AC שהוא מפנה את האוויר החם אל מחוץ למארז.

הAC לא מוציא את האוויר החם אל מחוץ למארז.

והAC פשוט יעיל יותר, תראה גם את הביקורת עליו באתר שלכם!

הוא מציג טמפ' שקרובה לקירור המקורי ב100%.

ואת הזלמן הייתה לי תקופה ארוכה לפני הAC, אני יכול להגיד לך שגם עם מארז פתוח וגם עם סגור אין הבדל של יותר ממעלה-שתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים