עבור לתוכן

X1950XT+ZALMAN VF900

Featured Replies

פורסם

לפני כשבוע הזמנתי מחשב חדש לקחתי כרטיס 1950XT עם הקירור הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9025 והכל היה בסדר...

לפני יומים התקשר אליי הטכנאי של החנות ואמר לי שממש לא כדאי לי לשים עליו קירור זר מחשש לעבודה לא תקינה של הכרטיס ומאוד כדאי להשאיר עליו את הקירור המקורי ומדובר בכרטיס מסך רציני בלה בלה בלה....

לי זה נשמע קצת מוזר אני ראיתי בנועה מלא מבצעים עם הקירור הזה במיוחד עם כרטיסים של רדאון...ואני מדבר על חנות LOGIC

מה אתם אומרים?

פורסם

שהוא מדבר שטויות

פורסם

מסכים הוא מדבר שטויות במיץ אחי תיקח בלי חשש :xyxthumbs:

פורסם

שיחזיר לך כסף :silly:

פורסם

אם הקירור הזה עוד לא הגיע אליך, תזמין את ה - AC ACCELERO X2 במקומו, הוא עדיף בהרבה (http://iopanel.net/forum/showthread.php?t=145) .

יש אותו בפנדה ובנועה.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

תודה רבה על ההשוואה , קניתי לפני כשבועיים את הכרטיס CLUB-3D ATI RADEON X1950 PRO הוא בא מהחברה מצוייד במאוורר הזה של AC X2 שהוא באמת קירור הכי מוצלח וטוב לכרטיסי מסך

פורסם

היי

יש לי את הקירור הזה ואת ה1900XT שלא כזה שונה מ1950XT חוץ מצינרות עיבוד וקצת מהירות אבל גם בבנצ'מרק שפעם ראיתי היה בסביבות 55 עם הקירור במצב גבוה

ועכשיו אני מפעיל את הכרטיס עם הקירור הזה במצב גבוה בלי אוברקלוק ויש לי 70 חום בפעילות

זה יכול להיגרם בגלל שלא סידרתי עדיין את הסירקולציה? עדיין לא סידרתי את הקטע עם המאוורר האחורי אז המאורר הקידמי מכניס אוויר והצדדי מוציא כרגע

פורסם

הקירור של זלמן עדיף למארזים גדולים בעלי סירוקלציה טובה

הקירור של AC עדיף למארזים קטנים יותר הAC מוציא את האוויר מהמארז ולכן הוא מועדף במארז פחות מאוורר וגדול

ולעומת זאת הזלמן לא... אבל אם תרכיבו מאוורר מול הכרטיס מסך שהזלמן מותקן עליו הטמפ ירדו משמעותית יותר מAC + מאוורר מולו

בקיצור יש לכם מארז גדול מאוורר מארז רציני קחו את ה זלמן לא אז.. את הAC

פורסם

מעניין.

פה יש תוצאות הפוכות לגמרי

כנראה שהאקסלרו היה על מהירות אוטומטית ולא על מהירות מקסימלית (ובמצב כזה הוא מגיע למהירות מקסימלית רק ב100 מעלות צלזיוס!!).

בתור מי שעשה את ההשוואה למעלה אני יכול להגיד לך שהVF900 פשוט NOOB בהשוואה לאקסלרו והוא טוב רק עבור כרטיסים קרירים עד הרמה של ה7900GT בערך.

האקסלרו עדיף גם מבחינת מחיר גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת השקט.

פורסם

בדיוק, מלבד הביקורת שלך ושל TOMS אף אחד לא בדק את ה - ACCELERO במהירות המקסימלית וראה איך שהוא מנגב את הרצפה עם הזלמן.

כל הכבוד AC :yelclap:

פורסם

כאילו שמישהו ממכם ישים אותו על מהירות 100%

כל הפורום הזה מלא בבכיינים שרעש מפריע להם ואני בינתיים סותם את הפה עם מאוורר 120CM מקדימה שרועש כמו לא יודע מה והזלמן על 100% אבל לא שומעים אותו בכלל

פורסם

כאילו שמישהו ממכם ישים אותו על מהירות 100%

כל הפורום הזה מלא בבכיינים שרעש מפריע להם ואני בינתיים סותם את הפה עם מאוורר 120CM מקדימה שרועש כמו לא יודע מה והזלמן על 100% אבל לא שומעים אותו בכלל

הזלמן על 100% רועש, לא גנרטור אבל בהחלט נשמע במחשב שקט כמו שלי.

האקסלרו שקט לחלוטין עם מאוורר כבוי ועם מאוורר על 100%.

עד שלא תראה ותשמע אחד במציאות פשוט לא תאמין מה זה שקט אמיתי.

תקרא את ההשוואה שלי, כל מה שנאמר שם זאת האמת (וגם אותי התוצאות שלה דיי הפתיעו).

http://www.iopanel.net/forum/showthread.php?t=145

פורסם

לא שזה משנה לי זה לא שאני הולך לקנות מאוורר

וגם רעש קטן לא מפריע לי, גם ככה כל מה שאני שומע עכשיו זה המאוורר 120CM שבמארז מקדימה

פורסם

אוקיי.

אבל עדיין כל מי שיהיה לו אקסלרו ישים אותו על 100% וכן יהנה מביצועים טובים יותר מהזלמן בפחות כסף ורעש....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים