עבור לתוכן

מתלבט בין HP 6160 ללינובו N100

Featured Replies

פורסם

מחיר שני המחשבים זהה ואלה המפרטים.

זה הלינובו

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3744

זה הHP

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3812

לHP כרטיס מסך קצת יותר חזק, ללינובו יש 20 GB יותר..

מחשב ללימודים + עריכת וידאו . קצת משחקים. (סטודנט)

*דחוף* אני ביום ראשון רוצה לקנות

פורסם

הכרטיס מסך של ה HP יותר מתאים למשחקים ויש הבדל בביצועים ביניהם (ל LENOVO יש כרטיס ממש בסיסי)

ה LENOVO שוקל 200 גרם פחות (תצחק אבל זה הבדל של חצי קילו זה המון, 200 גרם זה גם משהו.. למישהו שמסתובב עם המחשב הרבה לפחות)

הייתי מהמר שהרמקולים של ה HP יותר טובים, אבל אני לא מכיר אישית את ה LENOVO הזה

ל LENOVO יש מצלמת אינטרנט מובנית, גימיק, אבל אם היא טובה אולי אפילו תשתמש בה

אני מציע שתלך לחנות ותראה אותם אחד מול השני, תבדוק איזה אחד יותר מוצא חן בעיניך.

בעקרון הם די שווים

אני חושב שהייתי הולך על ה HP, סדרת ה DV החדשה מצאה חן בעיניי (מבדיקה של דגם או שניים של חברים)

פורסם

איך 200 גרם זה חצי קילו ?!?!!??!

פורסם
ל LENOVO יש מצלמת אינטרנט מובנית, גימיק, אבל אם היא טובה אולי אפילו תשתמש בה

גם ל HP יש מצלמה .

אני הייתי הולך(והלכתי) על ה HP בגלל שהוא יתן לי יותר ביצועים במשחקים ואין לי צורך בעוד 20 ג'יגה גם ה 80 מספיק בהחלט.

תחליט מה אתה מעדיף.

פורסם

tamirushb, מה קנית בסוף ואיך הוא?

גם אני מתלבטת בין שניהם.

קראתי שהשירות של hp לא משהו וגם שלהרבה אנשים הופיע רעש מוזר זמן קצר מאוד לאחר הקניה.

לגבי כרטיס המסך, בלנובו יש GeForce go 7300, זה לא הבדל כזה גדול מה-7400 שיש ל-hp לא?

פורסם

עוד דבר, איך אפשר לדעת אם מסך הוא קריסטלי? מה אומר להיות כתוב?

פורסם
  • מחבר

simpleton בסוף הלכתי על הלינובו..הHP יותר מדי מפחיד עם האחריות..הלינובו אחלה מחשב.קצת איטי כי הם מפוצצים אותם בתוכנות מראש

אבל אפשר להסיר..קניתי בKSP ב5400..הם מוכרים את הHP ב5300..גם נותנים תיק ועכבר אופטי מתנה..נחמד.

בסופו של דבר העדפתי את הלינובו -ראש שקט..חוץ מזה 20 ג'יגה יותר על ההארדיסק יותר משמעותי בעיניי מאשר כרטיס מסך דגם אחד יותר גבוה של הHP.

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

ותגיד, המסך הוא מבריק או LCD רגיל? והרמקולים? שמעתי שיש בעיה עם הרמקולים של לנובו.

ודבר אחרון, ראיתי שב-olsale לנובו נותנים שדרוג לויסטה, אתה גם קיבלת ב-ksp?

פורסם
  • מחבר

בקשר למסך אני לא סגור כל כך..הרמקולים האמת קצת חלשים.בקשר לשידרוג בדקתי קצת ולדעתי השידרוג לא ניתן מהחנות שבו את קונה אלא מהחברה ,כלומר לא חשוב איפה קנית לינובו נותנת שידרוג דרך האתר שלהם..כנ"ל לגבי HP.לא משנה מה תקני בסוף את מגיעה לאותו אתר של השידרוגים לויסטה לכל המחשבים..השידרוג חינמי אבל משלוח עולה 50 דולר..אני הזמנתי.שווה ב200 שקל מאשר 1300 שקל.וגם את מקבלת את הדיסק עצמו שאת זה לא מקבלים בקניית מחשב נייד(המחשב מגיע עם XP חוקי אך ללא הדיסק).

פורסם

אני גם מתכנן על ה 6160, אבל אחרי שהעלת את הלנובו אני מתחיל לחשוב פעמיים..

KSP מכרו לך אותו ב 5.3? אם כן זה מתאים ביותר.

זו הצעת המחיר שהם נותנים לכולם, כי אצלם באתר מדובר על 5.7.

פורסם
  • מחבר

אני קניתי את הלינובו ב5400 והHP עולה 5300.המחירים האלה למזומן בלבד.מה שיש באתר זה ל12 תשלומים.קניתי במזומן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים