עבור לתוכן

הרגעים היפים ביותר במשחקים

Featured Replies

פורסם

או הו הו - יש הרבה, אני אזרוק פה כמה - ללא סדר חשיבות:

1. בULTIMA 5 - יש את האופציה לרצוח את המלך - זה דיי מצחיק לראות שלמשחק יש סוף EVIL\

2. הסיום של HALFLIFE הראשון !!!!!! (ולא, השני לדעתי היה פחות טוב)

3. השלב הרביעי של DIGGER !!!! :yelclap:

4. שKANE קם לתחיה בTIBERIAN SUN !

5. BATTLEFIELD 2 - בימי שישי בצהריים בשרת הישראלי - לשמוע ילדים מתבכיינים שאתה קורע להם את הצורה, ולשמוע מפקדים צורחים (ברור שהם לא היו משהו בסדיר) משפטים מפגרים בסגנון "תפסיקו למות" :bash: וכמובן "למה אתם מפסידים ? אל תמותו !" והכי גדול זה המשפט "הבא שמפוצץ את הארטילריה שלנו מקבל באן ! אני נשבע" חחחחחחחחחח , הישראלים כאלה לוזרים ! לא יודעים להפסיד בכבוד - הרגו את השרת עם מפות NO VEHICLES כי הם חושבים שSNIPER זה הדבר הכי טוב שיש... חחחחחחחחחח

וואו ! זה לא נגמר:

יש את AVI MESHUGA שהוא ממש כלי, אבל כיף להתכפר עליו עד שהוא בוכה בCOM

יש גם את ה"אני הייתי מ"פ בגולני" שכיף לומר להם שמזל שהם לא פיקדו בזמן מלחמה - כי לפי מה שהם עושים במשחק היה הולך להם על הפנים

ומשפט חכם נוסף "לאאאאאאא ! זה הסוף !!!!!! לאאאאאאאאאא !!!!!!!!" - זה כולה משחק.... למה אתה בוכה כאילו זה סוף העולם ?

• תגובות 141
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מרגש :P

אני אהבתי את הקטע שהאלסקרים שתה מהמעיין של מונורות' והחיילים נהיו חזקים :smile1:

סוף סוף יכולתי לנקום באלפים על הצרות שהם עשו לי בשלב לפני זה (שצריך לאסוף איזה 1230900934539 עצים ואין לך מיכרה זהב בבסיס-> אין חילים, אבל יש בוכטה אוייבים :P

נו ומה זה טוב? הוא דפק את כל השבט שלו וגרם להם להיות קשורים לשדים

פורסם

מאפיה, כול רגע במשחק הזה.

מקס פיין 2 הפרקים האחורנים, אני מתגעגע כול כך.

הלף לייף 2 כול רגע במשחק הזה הרגשתי שאני גורדון, איזה משחק, איזה עלילה, אתה נכנס לדמות ואשכרה חיי אותה.

באטלפילד 1942, משחק מעולה, לאחר כול סיום שלב אתה מרגיש כאילו באמת הכרעתה את הקרב.

far cry השלבים הראשונים לפני שמגיעים למפלצות, איך נהנתי.

אחחח היו זמנים שבהם יכלתי לשחק, וההיתי מעביר תזמן בכיף חבל''ז, חבל שאני כבר בן 17, ואין זמן למשחקים, one a geek all ways a geek

נוסטלגיה !

פורסם

הסוף של FEAR האדמה רועדת תחת רגליך ואתה ממש עף לעזזל.

פורסם

BATTLEFIELD 2 - בימי שישי בצהריים בשרת הישראלי - לשמוע ילדים מתבכיינים שאתה קורע להם את הצורה, ולשמוע מפקדים צורחים (ברור שהם לא היו משהו בסדיר) משפטים מפגרים בסגנון "תפסיקו למות" :bash: וכמובן "למה אתם מפסידים ? אל תמותו !" והכי גדול זה המשפט "הבא שמפוצץ את הארטילריה שלנו מקבל באן ! אני נשבע"

LOL! ענק הקטע עם הארטילריה! למה אני לא שומע שם אף פעם שטויות כאלה? :P

פורסם

נו ומה זה טוב? הוא דפק את כל השבט שלו וגרם להם להיות קשורים לשדים

למי איכפת?

העיקר שהייה אפשר לחסל טוב יותר את האלפים המעצבנים האלה >:D

חוץ מזה, זה הייה די צפוי שהוא יעשה משהו כזה... חצי משחק לפני זה הוא מתבכיין שגרום לא עושה שום דבר מעניין...

פורסם

מה זאת אומרת למי אכפת

בגלל הליגיון הבוער אני צריך להתעמת היום עם גנומים מטומטמים בwow שמציקים לי כל הזמן

שישרפו האלייאנס האלה, שיגעו אותי

פורסם

אני חושב שבקונטר סטריק ברשת שהרגתי קבוצה שלמה (4 איש) עם רימון אחד,זה היה חזק ביותר ועלה לי חיוך מאוזן לאוזן :)

פורסם

בCOD2 בסוף המשחק יש סרטון קצר שמראה איך הכיתה שלנו הולכת לחלץ את המפקד שנלקח בשבי... ואז אני נפצע והמפקד נושא אותי על כתפתיו :silly:

סיום חזק ביותר 8)

פורסם

להרים 7 לנבחרת גרמניה ב ET ! (המקסימום שחקנים בקבוצה זה 6 הרמתי אחד פעמיים :D)[br]פורסם בתאריך: 28.01.2007 בשעה 23:19:02

הבאגים ב- YURIS REVENGE עם הטיל הגרעיני... :lol:

מה לעזזל @!?# איך עושים את זה דבר אחי .... תביא קצת מידע!!!

פורסם

הקרבות ב-HL2 נגד התלת רגליים, במיוחד הקטע בהריסות מדהים!

פורסם

וואי, יש המון, קרבות RVR בלתי נשכחים ב dark ages of camelot לפני כל ההרחבות שהרסו אותו.

הקטע שבו אתה צריך להתחפש לאישה בשביל לברוח מקגב ב-leisure suit larry השני נדמה לי זה היה שפך אותי מצחוק כל פעם ששכחתי לשים אביזר אחר מהתחפושת, קטעים הורסים ב space quest וכד'....

פורסם

Half Life 1: המתח שיש באוירה שכמתחילים את הניסוי במעבדה וכל הפחד שמשתחרר עם הפיצוצים והמראות שאתה חווה תוך כדי.

אה כן- והדוקטור המצחיק הזה שנראה כמו איינשטיין ;D היית פוגש אותו איזה 80 פעם במשחק חח

einstein.jpg

Half Life 2: האזורים שהיית נפגש עם אחד מה- stalker... פשוט להסתכל עליהם ולהיות עצוב. כ"כ רציתי שישולב בעלילה קטע שאנחנו מפסיקים אחת ולתמיד את הזוועה שמתרחשת ואת הסבל שלהם:

stalker_full.jpg

Sanitarium: התאונה שמרחשת בסרטון ואח"כ ההתעוררות בבית משוגעים. כמובן גם השלב השני המפתיע עם הילדים המעוותים. מאז לא שיחקתי במשחק עם אווירה כ"כ סוחפת.

Sanitarium.jpg

פורסם

Diablo II - The secret cow level.

פעם אחת על הרעיון,

פעם שניה על הביצוע.

פורסם

Command and Conquer Red Alert Intro

זה אמנם לא ממש גיימפליי אלא אינטרו

אבל אני בחיים לא אשכח את זה

עד היום אני חושב שזה האינטרו הכי טוב שנוצר למשחק מחשב, אי פעם

בפעם הראשונה שצפיתי בו אחרי ההתקנה הראשונה-

ירדו לי ממש דמעות מרוב התרגשות שאני הולך לשחק במשחק הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים