עבור לתוכן

הרגעים היפים ביותר במשחקים

Featured Replies

פורסם

הסיום של Mafia.

Knights of the Old republic שאתה מגלה לקראת הסוף שאתה Raven, זה היה ממש מפתיע ולא צפוי.

ופרנהייט - כל המשחק...

• תגובות 141
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Second Sight לא בטוח אם אנשים פה מכירים,זה המשחק הזה שיש לך כוחות מיוחדים

להזיז דברים להפוך לבלתי נראה וכל מני דברים כאלה.

מה שהדהים אותי בזמנו היתה העלילה ,כל המשחק אתה משחק בתחושה שהכל

השלבים מתרחשים בעבר ובהווה שמוביל לקרב האחרון כמו איזה סרט נדוש ,עד שאתה מגיע לשלב הסופי

ורק אז אתה פתאום מבין שבעצם שיחקת את ההווה ועתיד והמשחק הוא מה יקרה במידה

ותיכשל בהווה.זה היה ממש סוף מקורי

פורסם

כל סרטון מעבר ב FEAR

פורסם

שלב 13 בהום וורלד.

לראות את האוייב על המפה ביחס לכוחות שלי... כמו זבוב על תחת של פיל (כשאני הזבוב)... המשחק היחיד שלא הצלחתי לעבור :-[

פורסם
  • מחבר

איך שכחתי את הפתיחה של MI3.....

המוסיקה הכי יפה בעולם והדיאלוג המצחיק ביותר שקיים

פורסם

שלב 13 בהום וורלד.

לראות את האוייב על המפה ביחס לכוחות שלי... כמו זבוב על תחת של פיל (כשאני הזבוב)... המשחק היחיד שלא הצלחתי לעבור :-[

הראשון או השני?

זאת אחת מסדרות האסטרטגיה הטובות שיש. Relic גאונים.

לא פלא שיצא להם משחק כמו Company Of Heroes.

פורסם

הראשון...

פורסם

שלב 13 בהום וורלד.

LOL, תכלס... אבל בסוף קרעתי לפיל הזה את הצורה -___-

פורסם

איך??

ניצלתי את הכסף שהייה לי עד הגרוש האחרון כדי לבנות ספינות הסוואה, הגעתי עם כל הצי שלי (משהו כמו 50 אינטרספטורים, קארייר, איזה 10 קרוזרים, ועוד כמה ספינות גדולות שתפסתי במהלך המשחק) עד לפלטפורמות של הגנרטורים, הורדתי בקושי פלטפורמה אחת וחיסלו אותי. אותו הדבר קרה כשהבאתי את כל הצבא לפורטלים (רק שאת הפורטאלים לא הצלחתי לחסל...)

פורסם

Ground Control 1, הסרטון אחרי שמסיימים את קמפיין הקרייבן

פורסם

starlancer אני זוכר ששיחקתי בו בתור ילד קטן עם גויסטיק ישן של מיקרוסופט (שעוד היה gameport ), בגלל האווירה ששואבת אותך פנימה עם מוזיקה מושלמת.

הסוף של הקמפיין של האורקים בTFT.

הסוף של מקס פיין 2 (אחד פחות)

HL2 כמו שאמרו פה

הסוף של HL:BS אפילו שהוא היה קצר

כול שבוע בחדר מחשבים SOF 2 ברשת

הדיון הזה עושה לי חשק לסיים כבר את מאפיה =X

פורסם

הפעם הראשונה שסיימתי את DIABLO 2 ואז כשיצא LOD אז אותו (מאז היו עוד פעמים רבות...)

פורסם

אין כמו הסיום של diablo 2 וגם של LOD, או הסוף של HL1, ממש רגעים שחקוקים לי בזכרון. כמובן שכל רגע בmax payne הוא אגדי, הסיום של TFT כשארת'ס הופך לlich king. כבר לא יוצאים מספיק משחקים מרגשים בימינו :( בסופו של דבר שוכחים את הגרפיקה ואת הסאונד וכל מה שנשאר זה הרגעים הבלתי נשכחים של עלילה מדהימה.

אגב, רעיון גאוני לפתוח את הת'רד הזה, ממש כיף לקרוא :]

פורסם

Head Shot ראשון בקאונטר סטרייק , Back Stab ראשון בקאונטר סטרייק...

להתגנב אחרי מישהו בפעם הראשונה (אצלי לפחות ) ב"ספלינטר סל" ואז לתפוס אותו מאחור...

פורסם

^הרעלה ראשונה בהיטמן :)

ומיני, שאלתי את זה ברצינות... איך עוברים את השלב הזה? אני שוקל ברצינות להשיג שוב את המשחק הזה ולעבור אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים