פורסם 2007 בינואר 2618 שנים יש לי כונן CD-ROM ישן שלא מתפקד ואני רוצה לפרק אותו. יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני משמיד את הדבר המסכן?
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים יש לי כונן CD-ROM ישן שלא מתפקד ואני רוצה לפרק אותו. יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני משמיד את הדבר המסכן? להשתמש באמצעי מניעה כי מי ודע כמה פורנו עבר בתוכו חחחחחחחחחח לא צוחק שום דבר מיוחד פרק אותו כאוות נפשך חושקת ... :lol: .
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים מחבר בשמחה.תודה.מסתבר שזה דיי קל לפרק...[br]פורסם בתאריך: 26.01.2007 בשעה 18:35:04רק אם אפשר הסבר קצר על איך לפרק את הדבר השני התמונות האחרונות ('צטער על הפוסט הכפול אבל רק כך אפשר להעלות יותר מ-4 תמונות).[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים לא ריחמת על החבוב תקרוא לי נוב אבל רק עכשיו שמתי לב, שהחיברוים שלו כמו של ההארד דיסק.. הפלא בפלא..
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים לשעבר. כיום דיסקים קשיחים יושבים על SATA וכונני DVD בדרך לשם.מה בדיוק לא הבנתה לפרק מה ?
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מחבר השאלה קשורה לציטוט?לא הבנתי איך לפרק את מה שמוצג בתמונה החמישית והשישית.בציטוט התכוונתי ש"החיבורים שלו כמו של ההארד דיסק" כבר לא נכון כי דיסקים קשיחים מתחברים דרך SATA וכונני CD/DVD בקרוב יתחברו בדרך הזו גם כן (במקום IDE).
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים כן הבנתי אותך פשוט שכחתי לימחוק את הציטוט למעלה ....בקשר למנוע לא נראה לי שאתה תוכל לפרק אותו גי המגש שעליו לחוץ בפרס ...
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים יש לי כונן CD-ROM ישן שלא מתפקד ואני רוצה לפרק אותו. יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני משמיד את הדבר המסכן?הם נושכים.
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מחבר בשביל מה אתה מפרק אותו סתם או שאתה צריך את המנוע ?.. חחח יש בתוך המה-שמו בתמונה החמישית והשישית משהו שעושה רעש של דיסקית כל פעם שאני מסובב אותו. אז סקרנות, אתה יודע...
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים יש בתוך המה-שמו בתמונה החמישית והשישית משהו שעושה רעש של דיסקית כל פעם שאני מסובב אותו. אז סקרנות, אתה יודע... קח דרמל וז*** למנוע תאמא
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים D.r Bitאין צורך לרדת לכזו שפה, תערוך את ההודעה שלך בבקשה, להבא אני לא אהיה כזה נדיב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.