עבור לתוכן

עזרה בבניית מפרט למשחקים,פוטושופ,גרפיקה מלאה במשחקים - 6500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

בקשר ללוח אם - אני גם קניתי אחד, P5B ביום שלישי....מאמין שעשיתי את הבחירה הנכונה.. ד"א יש לו אפשרות לראיד0... ככה שזה חצי נחמה, לא ממאין שאצטרך יותר מזה..

בקשר לCL כנס לפורום מעבדים זכרונות ולוחות אם , יש שם הסברים בנושאים שקבועים בראש הפורום...

פורסם
  • מחבר

בקשר ללוח אם - אני גם קניתי אחד, P5B ביום שלישי....מאמין שעשיתי את הבחירה הנכונה.. ד"א יש לו אפשרות לראיד0... ככה שזה חצי נחמה, לא ממאין שאצטרך יותר מזה..

בקשר לCL כנס לפורום מעבדים זכרונות ולוחות אם , יש שם הסברים בנושאים שקבועים בראש הפורום...

אני לא חושב שלי יהיה שימוש בRAID,ובאמת עכשיו שמתי לב שיש פורום כזה...xD

פורסם

אם כבר החלטת להוציא 6500 ש"ח על המחשב - ויש לך ציוד הקפי + צורב DVD למה לא לעשות מערך RAID ? זה יצא לך X2 HD שקל יותר... וזה נותן עד 30% יותר ביצועים לפי מה שהבנתי ....

פורסם
  • מחבר

אם כבר החלטת להוציא 6500 ש"ח על המחשב - ויש לך ציוד הקפי + צורב DVD למה לא לעשות מערך RAID ? זה יצא לך X2 HD שקל יותר... וזה נותן עד 30% יותר ביצועים לפי מה שהבנתי ....

חיפשתי ולא מצאתי אתר שאומר שהP5B תומך בRAID 0...

ואם הבנתי נכון - RAID 0 זה כאילו לקחת 2 דיסקים ולהפוך אותם למחיצה אחת וכשכותבים קובץ אז הקובץ נכתב על שתי הדיסקים באופן שווה ובגלל שהם כותבים אותו בו זמנית אז זה יותר מהיר (אותו דבר גם לגבי קריאה)...

ואין לי ממש הרבה כסף לבזבז על עוד הארד דיסק - אמנם זה 6500 ש"ח (מקסימום,אני לא רוצה להגיע למחיר כזה),אבל בינתיים רק המעבד+הלוח אם = 2405 ש"ח...

ועוד לא הגעתי לקטע של הזכרונות שזה אמור להוסיף גם עוד 1000 ש"ח לפחות...

(יש לי עכשיו דיסק SATA 80GB שהוא יהיה למערכת הפעלה - ואני יקנה עוד אחד 250GB למידע וכו'...)

פורסם

יש לP5B רק שדרך תקן אחר שנקרא Jmicron JMB363

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים