פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר תראה לפני שבועיים פירמטתי יהיה הכל רגיל עם הf5. del זה פותח את הביוס לא? ולגבי הBOOT שאמרת מה זה איך אני עושה? תודהה לעזרה
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים לגבי הBOOT אתה צריך להיכנס לביוס לחפש BOOT OPTIONS או משהו כזה ושם לבחור את כונן הדיסקים שלך ...אבל אתה אמור לדעת כי כבר פירמטת , נכון ?
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר אף פעם לא עשיתי ככה. תמיד לחצתי f5 וזה עלה לי.אז אתה אומר לכנס ולבחור שם כונן d שזה של הדיסק?
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר לחצתי del עכשיו חיפשתי מה שאמרת לא מצאתי אז נכנסתי ל adrahced bios features אבל יש שם 4 דברים שכתוב בהם boot אז תאמר לי מה מהם. hard disk boot priority 1 first boot device 2 second boot device 3 third boot device 4
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים first boot device 2 זה אמור להיות הכונן שאליו אתה מכניס את הדיסק של ה WINsecond boot device 3 וזה ה HD
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים מחבר נכנסתי לfirst boot device 2 . ויש שם רשימה ומתוך הרשימה יש נקודה על fioppy. אני יכתוב לך מה יש שם עוד ls120 hard disk cdrom zip usb-fdd usb-zip usb-cdrom usb-hdd lan disabled
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים first boot device 2 זה אמור להיות הכונן שאליו אתה מכניס את הדיסק של ה WIN CD ROMsecond boot device 3 וזה ה HD HARD DISK
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.