עבור לתוכן

בעיה עם קירור סטוק של E6400

Featured Replies

פורסם

אם הTAT מדווח על טמפ' סבירה אין סיבה לעדכן..(גם לפי התמונה "החדשה" בEVEREST)..

אם אתה מתעקש יש תוכנה (מגיעה בדיסק עם הלוח או שתוריד מהאתר של GB) לעדכן בקלות..

פורסם
  • מחבר

הדיסק שהגיעה עם הלוח יש עליו כל מיני דרייברים שהתקנתי אחרי ששמתי את XP, החשש היחיד שלי זה שיישרף משהו חשוב... כי קודם שזה הראה 80 מעלות פתחתי וההיטסינק ממש היה חם וזה הקרין חום על הRAM... אם אין סכנה בנושא הזה לא ממש אכפת לי.[br]פורסם בתאריך: 25.01.2007 בשעה 17:06:21

התקנתי איזי טיון 5 שזה תוכנה מהדיסק שמגיע עם הלוח אם, הקיצר יש שם קטע שמראה טמפרטורה ולמרות שכתוב על הTAT 39 מעלות באיזי טיון זה 22... WTF הולך פה...

אני מתחיל לשנוא את אינטל...

פורסם

עוד לא שמעתי על שום מקרה שעקב פליטת החום מהקירור של המעבד הזיכרון נשרף... :kopfpatsch:

בקיצור אין לך מה לדאוג והמעבד לא ישרף זה בטוח....

וכנראה התוכנה (והחיישן על הלוח) מזייפים..

אני מתחיל לשנוא את אינטל..

ומה זה קשור..

:-X

פורסם
  • מחבר

אינטל בגלל הגוף קירור, מה רע בלעשות גוף קירור עם בסיס כמו במעבדים של AMD, נוח פשוט ולעניין.

נעזוב את זה רגע, בכל מקרה באיזי טיון 5 (שעולה עם ווינדוס כל פעם) יש אופציה לשנות מהירות מאווררים, בקיצור במקום 700 RPM הצלחתי לסדר את זה בין 1500 ל2000 וזאת איך, יש שם אחוזים של תפוקת מאורר הCPU, אז מסומן לתת 100% והיה שם AUTO MODE על 28 אחוז העלתי מ28 ל100 וזה העלה מהירות מאורר.. נקווה שיחזיק.

פורסם

אתה בטוח שאתה עם הקירור סטוק של אינטל?

100% באינטל זה איזה 4500 RPM.

ותזכיר לי משהו, מה בסוף ייצב את הטמפ'?

פורסם
  • מחבר

כן זה מארז BOX סגור של אינטל שהיה עם הולגרמות והמדבקות האלה שנהרסות שפותחים אותן והכל.

מה שעשיתי ועזר זה התקנתי תוכנה בשם Easy Tune 5 של ג'יגבייט שמגיעה עם הלוח אם ויש שם פונקציה לכוון שהמאוורר יסתובב ב100% כל הזמן (זה היה על 28 משום מה), עכשיו כל פעם שהמחשב עולה עולה סמלון קטן ליד השעון למטה שנעלם לאחר כמה שניות עקב הצמצום סמלים וככה המאוורר מסתובב כמעט על 2000 עכשיו לפי התוכנה, די בסדר.

בדקתי את פוטושופ 9 על המחשב זז ממש טוב וחלק ולא מתחמם בזמן עבודה, בדקתי עם TAT.

עכשיו התקנתי איזה משחק מחשב נפעיל אותו כמה דקות ואז נצא מהר לבדוק טמפרטורה.

פורסם

זה אחד הפיצ'רים של איזיטיון. אבל אם לא נגעת בכלום מלכתחילה זה לא היה אמור להיות על 28%.

תעשה בדיקת מאמץ עם אורתוס ותראה כמה מסתובב המעבד ומה הטמפ' ב-TAT.

לא בודקים מאמץ עם פוטושופ או משחק..

פורסם

היתה לי בעיה דומה

והנה נשהו שיכול לעזזור לבנתיים אך תתכונן לרעש

כנס לביוס=>P.C HEALTH STATUS=>

FAN SPEED CONTROL METHOD=> DISABLE

זה יגרום למעבד ללהסתובב במהירות מקסימלית.

פורסם

אתה בטוח שאתה עם הקירור סטוק של אינטל?

100% באינטל זה איזה 4500 RPM.

ותזכיר לי משהו, מה בסוף ייצב את הטמפ'?

הקירור של הC2D רץ הרבה יותר לאט

פורסם

פרט שפרח מזכרוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים