עבור לתוכן

שאלה בקשר ל-dx10.

Featured Replies

פורסם

שלום!

אומרים שמשחקים שפועלים על דיירקס 10 אמורים לרוץ יותר מהר מאשר משחקים שפועלים בדיירקס 9...עכשיו,אם למשל יש לי כרטיס מסך תומך דיירקס 10 ואני ישחק בקרייסיס אז המשחק ירוץ יותר מהר כשהוא על הגדרות של דיירקס 10 מאשר כשהוא על הגדרות של דיירקס 9(אע"פ שהוא יראה פחות טוב מן הסתם...)?

פורסם

ככה טוענים.

פורסם

עדיין לא בדקו את הטענה הזו .

צריך לחכות עד שהחומרה תתבשל יותר והיה ניתן לנצל אותה בצורה יותר טובה ..

פורסם

לפי ההיגיון שלהם אם אתה מריץ על אותן הגדרות, אז במצב DX10 זה אמור לפעול יותר מהר בעזרת אופטימיזציות מיוחדות לרכיבים שיש בכרטיסי DX10..

כמובן שבטח גם יהיו יותר אפקטים והמנוע יהיה יותר כבד, אז כנראה שזה יהיה קצת שונה.

פורסם

זה אפילו נשמע הגיוני בשל העובדה שרוב האפליקציות יעברו דרך המעבד הגרפי.

בעיקרון ה-DX10 מפנה הרבה עבודה למעבד הראשי.

פורסם

אבל DX9 מאמץ פחות את הכרטיס מאשר DX10

כי כרטיס DX10 כמו 8800 חזק מאוד כדי שיפעיל משחקי DX10

אז אם הוא יפעיל DX9 זה אמור להיות לו יותר קל

יצתרך להתאמץ הרבה פחות ואז הוא יפעיל את המשחק יותק בקלות -> המשחק יעבוד יותק מהר

*כמו שהיום תפעילו עם כרטיס DX9 משחק על DX9 ואז תשנו בהגדרות של המשחק שהמשחק יעבוד על DX8

המשחק יעבוד יות מהר כי הכרטיס לא יצתרך להתאמץ...

הוא בנוי לDX9 ככה שאם תעבירו אותו לDX8 (טכנולוגייה יותר ישנה) זה יהיה קלי קלות בשבילו

אז תסבירו לי שוב את ההיגיון של אלה שאומרים

שמשחקים שפועלים על דיירקס 10 אמורים לרוץ יותר מהר מאשר משחקים שפועלים בדיירקס 9

*R.S

פורסם

כן לפי דעתי זה נכון crysis למשל ירוץ על 8800GTS על ההגדרות הכי גבוהות על רזוולוציה הכי גבוהה כמובן כי הכרטיסים האלה בנויים

לדבר הזה הם מאוד חזקים כך שיתאימו לכל המשחקים החדשים.

פורסם

אבל DX9 מאמץ פחות את הכרטיס מאשר DX10

כי כרטיס DX10 כמו 8800 חזק מאוד כדי שיפעיל משחקי DX10

אז אם הוא יפעיל DX9 זה אמור להיות לו יותר קל

יצתרך להתאמץ הרבה פחות ואז הוא יפעיל את המשחק יותק בקלות -> המשחק יעבוד יותק מהר

לא לקחת בחשבון בכלל את עניין המעבד הראשי שב-DX10 עבודתו היא הרבה יותר חופשית ומקנה משחקיות טובה יותר ולוא דווקא מהירה יותר...

רוב העבודה מועברת למעבד הגרפי ומכאן לא ניתן בינתיים להגיד עם התוצאה תיהיה FPS גבוה יותר או נמוך יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים