פורסם 2007 בינואר 2918 שנים זה נראה כמו הראש של הנוסע השמיני. אבל נראה מגניב.יש למישהו קישור לויקיפדיה/אתר אחר עם עוד מידע על הראש/מדוזה סגולה/כרית עם מים/יצור הזה.זה בכלל מדוזה?וד"א, יש לכם תמונות של עוד יצורים מוזרים כאלה (לא רק מימיים)?
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים זה לא מדוזה אבל זה דומה ואם אני זוכר נכון היצור בנוי מ3 חלקים או משהו כזה תחכה שאחרים יתנו תשם ליקרוא עליו
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים טוב נו.. פססדר אני חוזר בי אבל רק קצת.יש סיכוי שהעוגיפלצת הזה אמיתי או what ever שקוראים לו.אבל אני עדיין טוען שהחסחוסן צלופחי או דגדגן כרישי הזה הוא לא נראה אמין.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים יש יצור מאוד מסוכן בים שדומה למדוזה אבל הארס שלו קטלני לבני אדם צבי ים אוכלים תיצור הזה כי יש להם עמידות חזקה נגד מדוזות ודברים דומים אבל אם אתה מחפש סכנה בים תנסה לגעת ביצורים שדומים לשקית במים אם יהיה לך "מזל" תמות מערס של יצור כזה כן, זאת מדוזה, יש המון סוגים של מדוזות ארסיות אבל הן מגיעות לאיזורינו לעיתים מאד נדירות. באוסטרליה ישנה סכנה ממשית ממדוזה קטנטנה ושקופה שכמעט לא רואים אותה במים הנקראת "צרעת הים". הכאב לבדו עלול לגרום לעלפון וטביעה בעוד שהארס הקטלני יהווה רק "וידוי הריגה". כן, יש ששורדים ונושאים צלקות מאד מכוערות אבל למזלם של האוסטרלים, המדוזה היא עונתית. fighter, המדוזה שאת תמונותיה הבאת נקראת גם manowar - כמו הלהקה. בעקרון, כמעט לכל המדוזות יש עוקצים עם ארס כדי להמם אורגניזמים קטנים במים לשם אכילה, ולהגנה עצמית אך יש מדוזות בלתי מזיקות אשר... מגדלות גינת ירק בין הפוליפים שלהם. אצות קטנות כאלו. הן עולות למעלה לשמש וצפות במהופך כדי לתת אור לאצות ובלילה יורדות לקרקעית שם המים עשירים במינרלים הטובים לאצה. היה לפני שנתיים בערך ת'רד על יצורי ים מוזרים ב"מדע ותכנולוגיה". מתאים לי עוד אחד.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים המה שהבאתי הוא בכלל לא ממשפחת המדוזותוחוץ מmanowar קוראים לו בעוד שמות כמובקבוק כחול ואיש מלחמה פורטוגזיבגלל שבכמה ארצות שונות ראו אותו במים ונתנו לו שמות שוניםאבל הוא לא ממשפחת המדוזות, אולי הוא גם בעל זרועות וארס אבל יש לו תכונות ומבנה אחרים לגמרילמשל הוא לא כמו המדוזות שהן זזות בים בפסיביות, אלא הוא יכול להוציא את האוויר ולשקוע חזרה לתוך המים מתי שבא לו
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים נכון זה לא מדוזה רק דומה מבחינת מראה ויש לו את אחד מהסוגי ארס הקטלנים ביותר בעולם היצור הזה לא פחות מסוכן מי ממבה שחורה
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים אופס, טעות שלי, אז זאת לא מדוזה. מה זה לכל הרוחות?אבל לא אמרתי שהוא לא מסוכן, הוא מ-א-ד מסוכן אפילו.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים Physalia physalishttp://en.wikipedia.org/wiki/Portuguese_Man_o%27_Warיש לו גם בויקיפדיה משפחה של יצורים שונים מאותו סוגבואי נגיד שאם תיגעי לו בזרועות ציד אז את תגססי בכאבים נוראיים
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים זה בסדר לדריה יש חסינות ;D ;D ;Dעריכה-וזה Physaliaלפחות ככה אמרו בנשיונל וראיתי כרגע בויקי
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים טוב לפי ויקי היצור לא הורג כל פעם שבן אדם ניתקל בארס אז אולי יתכוונו שיחסית למינון הארס אחד מהמסוכנים בסדר הממבה עדיין יותר מסוכנת- קוצי קוצי קוצי
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים הדיון הוא על יצורי ים משונים אבל אם כבר עברנו לנחשים, אז לנחשי הים מן הארסים הקטלניים ביותר בעולם.בנוגע לממבה השחורה - אני לא הייתי ממהרת להיות כל כך בטוחה. מקורו מאפריקה אך מומחים טוענים שהארסיים ביותר ביבשת הזאת הם דווקא הקוברה המצרית, שפיפון ופתן נפח (לא בטוחה אם כך מיתרגם השם).
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים ממבה זה נחש שיכל להיות קטלני אחלה נחש לגידול איך זה להעקץ ממדוזה בים ? סתם מדוזה שפופולרית בחופי ישראל ?הקוברה אולי השפיפון כימעט ואין מצב שהוא יותר ערסי מממבה הוא בערך כמו צפע והוא גדל גם בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.