עבור לתוכן

צריך מפרט למשחקים עד 5500

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע מחשב דיי סבבה יענטו מהיר והכל אבכל בכל זאת אם כל מה שיוצא וכל הדברים החדשים בא לי על חידוש

יש לי כרגיע ג'יגה זיכרון מעבד 3.0 אינטל כרטיס מסך 6600gt

קיצר בערך כמו שאתם מתארים את המחשב שלי בכמה אני יוכל למכור אותו ?

ולשאלה השניה אני רוצה מחשב חדש עד 5500 שקל למשחקים וגם זהו זה כניראה יהיה המחשב שאני ישתמש בו לפחות ל 5 שנים האחרונות ..

פורסם

יש לך מחשב לא רע, עדיף לך להשאר איתו עוד איזה חצי שנה שיצאו כל הכרטיסי DX10... ואז תשדרג

זאת לא התקופה הכי טובה לשדרוגים

פורסם
  • מחבר

תודה אחי .. אבל בכל זאת היתי רוצה לשמוע כמה הצעות .. ואולי לקחת בהתחלה כרטיס פחות טוב ואז עוד חצי שנה או קצת יותר לשדרג בקיצור תענו לי בבקשה על שתי השאלות שלי גם לגבי המפרט וגם לגבי בכמה אוכל למכור את המחשב שיש לי עכשיו תודה רבה לעוזרים

פורסם

טוב על השאלה הראשונה שלך אני לא אוכל לענות כי אני לא מבין כלום במחשבים יד שניה...

בקשר למפרט, אתה מתכנן OC?

פורסם
  • מחבר

לא אחי לא מבין בזה

פורסם

צריך מסך/ציוד היקפי/בקשות מיוחדות?

פורסם

טוב אז הנה מפרט בשבילך [תמונה -למטה]

מחיר 5505 +10 ש"ח התקנה = 5515

[attachment deleted by admin]

פורסם

שמת לו מארז ג'נרי

קח 6A21 של Compucase

פורסם

שמתי לו את המארז הזה מתוך הנחה שהוא יבחר מארז שונה איזה שבא לו...

ה6A21 באמת היתה הבחירה הראשונה אבל הוא עולה קצת יותר אז העדפתי לשים לו את הג'נרי ושיבחר מה שבא לו

פורסם
  • מחבר

צריך מסך/ציוד היקפי/בקשות מיוחדות?

אממ יש לי ציוד היקפי אם המחשב שיש לי עכשיו . אז בעיקרון אני לא צריך .. רק יענטו את המארז וכל מה שיש בפנים בקשות אממ לא מיוחדות שיהיה טוב למשחקים וגם יחזיק לפחות 3-4 שנים וגם מה ההבדל למשל בין ה מעבדים החדשים שיש עכשיו ניראה לי יש משהו e6300 לבין המעבד שיש לי במחשב שהוא של אינטל משהו 3.0 האם בהרבה הe6300 יותר טווב ?

ותענו לי בבקשה בכמה אוכל למכור את המחשב שיש לי עכשיו כי זה דיי חשוב לי בקנייה של המחשב החדש ...

המחשב הוא

אינטל 3.0

512*2

כרטיס מסך: geforce 6600gt

80 giga

אממ צורב דיוידי של Nec

ספק של hec

לוח אם של gigabyte לא יודע את הדגם בדיוק . יענטו אין לי כוח לבדוק עכשיו את כל הדמים במדויק אבל בערך כמה מחשב כזה יכול להימכר? יש לי אותו שנה בערך ..

פורסם

יש הבדל ביצועים ענק בין C2D למעבד שלך, הוא אפילו לא כפול ליבה והC2D הוא כבר הדרור השני של כפולי הליבה.

אין לי מושג בכמה אפשר למכור את המחשב שלך אבל בכל מקרה תוריד EVEREST ותגיד לנו דגמים מדוייקים.

פורסם

אף אחד לא יכול להבטיח לך שהמחשב יחזיק X שנים... בעקרון הוא יעבוד אבל איאפשר לדעת על איזה הגדרות/ביצועים הוא יתן במשחקים עוד כמה שנים..

אם אתה רוצה להבטיח שהוא יריץ משחקים גם עוד שנתיים ככה אז עדיף לך לקנות כרטיס מסך תומך DX10... כמו שהצעתי, לחכות כמה חודשים שיצאו DX10 לשוק הבינוני ואז כרטיס כזה יתאים לתקציב שלך.

המעבד [E6300] בין הכי טובים שקיימים כרגע [חוץ מה4 ליבות שעולים כמו המחשב שאתה מתכנן לקנות]

פורסם
  • מחבר

הבנתי אז בקיצור איזה כרטיס נגיד לקנות אם אני יקנה עכשיו ובעתיד ירצה לקנות dx10 משהו שלא יהיה יקר אבל עדין יותר טוב מ ה 6600gt ..

ועוד פעם בבקשה בכמה בערך אוכל למכור את המחשב שיש לי עכשיו

פורסם

בשביל לדעת בכמה אתה יכול למכור את המחשב שלך אתה צריך להביא דגמים מדוייקים של הרכיבים במחשב שלך

פורסם
  • מחבר

CPU Type Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz (15 x 200) מעבד

Gigabyte GA-8I915P Duo לוח אם

Device Description

A-Data (512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) זכרונות 2 כאלה

NVIDIA GeForce 6600 GT כרטיס מסך

_NEC DVD_RW ND-3520A צורב דיוידי

80 giga דיסק קשיח לא מוצא את הדגם

?HEC Compucase CI-6A21 Black מארז

בקיצור ניראה לי שזה הכל מה אתם אומרים בכמה אפשר למכור אותו .?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים