פורסם 2008 בפברואר 817 שנים מצורפות 2 תמונות של ה CM690 שלי אחרי סידור חוטים אם תרצה עוד תמונות אין לי בעיה לצלם [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים יפה מאוד , עבודה מעולה ונקיה , אני פשוט העדפתי להשתמש בכמה שפחות אזיקונים ... אני אנסה בהזדמנות להעביר את הצמה כמו שעשית ...
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים תודה תנסה להעביר את הכבלים מאחורי הלוח. חבל לקנות מארז כזה ולא לנצל את היתרונות שלו.
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים אתה יכול גם להעביר את הכבלים של הפאנל הקידמי,את כבלי ה SATA, כבלים של הספק וכו'.
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים כן שמתי לב עכשיו שהעברת אותם , למרות שאצלי הם נמצאים בקליפסים של ה CABLE MANAGMENT , נראה אם נעביר אותם...
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אלו מאווררים עם לד כחול של Cooler-Master. אין לי איך לצלם כרגע, אבל ברגע שאני אוכל לצלם אני אעלה את התמונות לפה
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אפשר לינק לאיזה חנות שיש שם תמאוררים האלה כי אני הולך ליקנות כמה מאוררים אני מחפש blueLed ואיכותיים
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים סידרתי כבלים במארז, מקווה לתגובות לאיך להמשיך (אני יודע שיש עוד מה לשפר) לפני אחרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.