עבור לתוכן

אני מעוניין לקנות מחשב נייד אבל שאני יוכל לגלוש איתו מכל מקום באינטרנט

Featured Replies

פורסם

מה אני צריך בשביל לגלוש עם מחשב נייד מכל מקום באינטרנט..?

אם אפשר להרחיב את ההסבר..

פורסם

אתה צריך מחשב עם סוללה וכרטיס רשת אלחוטי.

אולי תפרט מהם השימושים פרט לגלישה באינטרנט?

פורסם

בכדי לגלוש באינטרנט הינך זקוק לחיבור לאינטרנט.

לגלוש מכל מקום לאינטרנט זאת הגדרה קצת בעייתית כי לא בכל מקום ישנה גישה לאינטרנט.

בכל אופן בכדי שתוכל כן לגלוש בכל מקום אתה זקןוק ראשית למחשב בעל כרטיס רשת אלחוטי שיתן לך מענה על מקומות בהן יש רשת אלחוטית (כל מחשב נייד נורמאלי היום מגיע עם כרטיס מובנה כזה בנוסף לכרטיס הרשת החוטי).

כמו כן על מנת שתוכל לגלוש באיזורים בהם אין באפשרותך להתחבר לרשת קווית או אלחוטית (WiFi) אתה יכול להתחבר על גבי רשת הסלולר או באמצעות מכשיר סלולרי בעל יכולת לתפקד כמודם סלולרי או באמצעות מודם סלולרי יעודי המתחבר למחשב הנייד ומאפשר לך גלישה באינטרנט על גבי תשתית הסלולר.

קח בחשבון שהגלישה היום על גבי תשתית הסלולר אומנם לא כזאת איטית כמו שהיתה פעם, אך עדין יקרה מאוד, כאשר התשלום החודשי לספק הסלולר נקבע לרוב לפי נפח ההורדה, החל מ עד 5 מגה בחודש ועד 150 מגה ואולי אף יותר, כאשר חריגה מנפחים אלו לרוב גוררת תשלום נוסף עבור על מגה נוסף מעבר למה שהוקצה לך.

מקווה שזה עונה לך על השאלה.

פורסם

יש לך היום אפשרות לגלוש בHSPDA, אבל קח בחשבון שזה יקר להחריד, כפי שציינו מעליי. יש ניידים שבאים עם מודמים מובנים, אבל אני לא יודע אם קיימים כאלו בארץ. בכל מקרה, הניידים עם המודמים המובנים בד"כ נעולים לחברת סלולר מסויימת (כמו פלאפון שאתה קונה). ולכן, אני ממליץ על מודם חיצוני, אני יודע שיש לפלאפון מודמים שמתחברים בUSB, ואני מניח שגם לפרטנר וסלקום יש כאלו.

כלומר, בשביל להיות מסוגל לגלוש מכל מקום על כיסוי סלולרי, אתה צריך מחשב עם זמן סוללה ארוך וחיבור USB ;D

מה עוד אתה ריך מהנייד? אני מניח שמשקל מהווה פקטור... אתה תרצה ניידים קטנים 12-14 inch, או מאסיביים יותר? מה הדרישות שלך מהנייד? (עבודה משרדית או שימושים אחרים?) יש תכונות מיחודות שישפיעו על הקנייה?

פורסם

אגב, ממש לא חייבים חיבור USB לטלפון, אפשר לגלוש ב DIALUP מהפלאפון דרך בלוטות'

זה איטי להחריד, אבל עובד... אם פתאום אתה באיזה חור וחייב לבדוק אימייל או משהו

אתה מדליק בלוטות' בפלאפון, אומר למחשב לחייג דרכו לספקית שלך

(אתה צריך לדעת את מס' הטלפון של שרת ה RAS שלהם, כולל אזור חיוג, מקסימום תשאל בתמיכה) , שם משתמש, ססמא, ויאללה...

(זה כמובן עולה כמו שיחה רגילה, אולי אפילו יותר, אז לא להגזים)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אנשים עזרתם לי מאוד ואני את המחשב הנייד שלי קניתי מדגם HP DV5203EA 1.4Ghz 512Mb .

קניתי אותו במחיר מציאה 1900 שקל עם ארדיסק גיבוי פגום אבל יש עליו עדיין אחריות ככה שאני שולח אותו לחברת HP ויתקנו לי אותו.

אבל אני מאמין שהוא ישרת אותי והדבר האפשרי היחיד שנישמע לי זה להשתמש בפלאפון בתור מודם וביררת 10 ג'גיה עולה 250 שקל לחודש במידה ועוברים

את ה-10 ג'יגה אתה מחויב לפי מגה.

זה נישמע לי יקר אבל על תענוגות משלמים.

תודה בכל מקרה אין עליכם. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים