עבור לתוכן

זקוק לעזרה ב"ליטוש" מפרט בתקציב 8K (ללא מסך) למשחקים (DX10)

Featured Replies

פורסם

אם כבר השקעת קירור למעבד .. הייתי לוקח קירור יותר רציני כמו הטוניק טוור או הביג טייפון שישאירו לי יכולות או סי לעתיד.. ופשוט לא הרבה יותר יקר ויותר טוב..

הארדיסק באמת ששווה 250 ג'יגה , הם הכי משתלמים היום לא שווה לשלם 50 שקל פחות ולקחת 160 , בקשר לזיכרונות רק אם אתה עושה או סי קח 800 שתוכל להעלות יותר באס בלי בעיות , אם אתה לא עושה או סי תיקח 667 יספיקו לך לחלוטין.. תשכול את מה שאמרתי.. בכללי אחלה מפרט..

פורסם

ברור שעדיף זכרונות 667 אם הוא לא עושה OC אבל כל הזמן ראיתי שהוא מתעקש על ה800 אז כבר המלצתי לו על משו קצת יותר זול

פורסם

למה לחפש בזאפ הרבה פעמים אפשר למצוא יותר זול

פורסם

אולי נישלח אותו לחנות על הגבול עם עזה?

KSP חנות מוכרת וטובה [מהנסיון שלי איתה] וגם זולה.. אל תביא לו סתם חנויות..

פורסם

אם זה אותו דבר בול אז הוא יוכל להוריד את סקיי פיסי יותר נמוך כי הם מפרסמים שהם הכי זולים. או לאיים בתביעה בגין פירסום שגוי,

ולקחת כמה מחשבים...

ולזה שמעליי, לי אישית אין ניסיון איתם אבל למכרים שלי יש ניסיון מאוד רע איתם (KSP)

פורסם
  • מחבר

ה-catch בכל העניין של החנויות שמפרסמות שהן "הכי זולות ושאם אתה מוצא מישהו יותר זול אז הם מוכנים להוריד את המחיר או להביא לך מוצר שווה ערך באותו מחיר" הוא:

א. בחלק של "להביא לך מוצר שווה ערך באותו מחיר" - משהו נשמע מלוכלך שם..."שווה ערך"?

ב. בד"כ הם מוסיפים כי כל העניין תקף אם מצאת מישהו בישוב בו אתה גר...ובמקרה שלי - לך תמצא עכשיו חנות שכונתית בפ"ת שמוכרת רכיב מסויים בזול יותר... ו-IVORY בטח לא זולים יותר מכל חנות אחרת...

פורסם

לפי מה שאני זוכר כתוב גם את המילים "או באינטרנט" אז אם יש חנות באינטרנט שיותר זולה הם צריכים להוריד לך את ההפרש במחיר ואם לא אז שוב תביעה היא דרך מאוד טובה לנצח ;D

פורסם
  • מחבר

:)

זה הקישור לדף הפתיחה שלהם עם ה"התחייבות!" הידועה לשמצה...http://www.ksp.co.il

הטקסט שם הוא "באם תמצאו בעיר/אזור מגוריכם בחנות אמיתית או וירטואלית,

מוצר או מערכת מחשב באספקה מידית ובמחיר זול יותר מהמופיע אצלנו באתר או בעיתון תוכלו לקבל אצלנו את המוצר או מוצר שווה ערך,

במחיר זול יותר מהמחיר שמצאתם,

וזו התחייבות !!!"

האם הם מתכוונים לחנות וירטואלית שמעוזה הפיסי נמצא בישוב בו אני גר או שמא כל חנות וירטואלית...מה לדעתך משתמע מהטקסט?

פורסם

הם התכוונו מאיפה שהם מספקים את הסחורה... נגיד אתה רוצה לקחת את הסחורה בעצמך אז הם אומרים לך בוא ל X [בד"כ זה איזה מחסן כזה].. זאת בעצם הכתובת ולזה הם מתכוונים

פורסם
  • מחבר

נו.

אז נדפקנו.

...

פורסם

ואם תמשיך ככה אז תקבל גם אזהרה על ספאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים