פורסם 2007 בינואר 2318 שנים שלום לכם בהמשך לנושא הזה שפתחתי במפרטי מחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231710.0 אפשר לדעת איזה לוח כדאי לשלב עם ה E6400 אני רוצה שהלוח לא ירעיש(עד כמה שזה תלוי בלוח-כי אני לאיודע) לוח שיוציא את המקסימום מהמעבד לוח עם הרבה מקומות לכרטיסים אולי אני ישדרג בעתיד,ושיתאים לפונקציות שאולי יצוצו בעתיד,ושיהיה הרבה מקום לזיכרונות שאני יוכל לשדרג בעתיד שיהיה מתאים לכרטיס מסך האלו שיצאו http://hwzone.co.il/news/1168839817/92242 בינתיים אני יחסוך כסף ויסתדר בלי כרטיס מסך על פי מה שקראתי בפורמים של אזוס וג'גהבייט הכי טובים חשבתי על אחד מאלו GIGABYTE 1. ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? 2. ?965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? 3. ?965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? ASUS 4. ?P5B-VM s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E? 5. ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? או שאם יש אחרים ואתם ממליצים לי עליו תרשמו לי,ואפילו גם לוחות שאין בארץ תביאו לי אם אתם מכירים וכמובן שהטווח מחירים יהיה בסביבות של הלוחות האלו ולא בהרבה יותר יקר כמו ה ?P5B Deluxe אבל האם באמת כדאי להשקיע בלוח טוב אם אני לא חושבשייבצע OC בעתיד ? בגלל שזה נראה לי מסובך מדי, דורש הרבה זמן,התעסקת,וכסף. שגם ככה אין לי תודה מראש על התשובות
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים מחבר אין אף אחד נחמד שיכול לעזור לי ?זה ממש חשוב ליכבר כמעט חודש בלי מחשבתודה מראש
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים טוב קודם כל חשוב שתידע הלוח זה הדבר הכי חשוב הרבה אומרים שהמעבד הכי חשוב המעבד חשוב מאוד אבל עם הלוח חרא אז הכל חרא דבר שני הלוח של asus הוא סבבה אני יכול להמליץ לך על עוד שתי לוחות אחד של אינטל -intel D975XBX הוא עולה 1090 השני של גיגה בייט -ga-965p-ds4 הוא עולה 1040 בksp
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים מחבר התקציב הוא בערך כמו שהלוחות האלה עולים 600-900 שקל1000 שקל זה המקסימום ואני גם לא חושב שצריך להשקיע כל כך בלוחאני לא מתכנן OC כי זה נראה לי מסובך מדי,אני לא מבין בזה, במתחים וכאלו(לדוגמא הייתי במגמת אלקטרוניקה והשתעממתי שם אחו שרמוטה,עברתי מגמה), וזה גם יידרוש ממני הרבה משאבים שלא בטוח שיהיו ליוזה גם מבטל את האחריות...אז ROSSI^46 אתה אומר כדאי ללכת על האזוס P5B...הוא עונה לי על כל הדרישות ? הוא יתאים לכרטיסי מסך החדשים שייצאו ? שקט ? יש הרבה מקומות לכרטיסים?וחשבתי שהלוחות של אינטל לא משהו...ככה הבנתי בפורוםבהתחלה זה שאני קונה ממנו ת'מחשב הציעה לי את הלוחGuardFish D965GFEKR V/S/L1 PCX אבל אז ראיתי את התגובות בפורום על לוחות אינטלתודה לעונים
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים הלוח הזה יהיה הבחירה הכי נבונה - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3794הלוח הזה גם הכי זול, גם מחברה טובה וגם עונה על כל דרישותיך, אין שום סיבה לא לקחת אותו.
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר הקטע שאף פעם לא שמעתח על החברה הזאת ABIT עד שניכנסתי לפורום הזהומן הסתם יש לי חששות ללכת ולקנות מחברה שאני לא שמכיר אותה ולא שמעתי עליהאני שמעתי על המוכריםINTELL,ASUS,GIGABYTEעוד משהייתי קטןעוד המלצות אם אפשרותודה לעוזריםהתקציב הוא בערך כמו שהלוחות האלה עולים 600-900 שקל1000 שקל זה המקסימום ואני גם לא חושב שצריך להשקיע כל כך בלוחאני לא מתכנן OC כי זה נראה לי מסובך מדי,אני לא מבין בזה, במתחים וכאלו(לדוגמא הייתי במגמת אלקטרוניקה והשתעממתי שם אחו שרמוטה,עברתי מגמה), וזה גם יידרוש ממני הרבה משאבים שלא בטוח שיהיו ליוזה גם מבטל את האחריות...אז ROSSI^46 אתה אומר כדאי ללכת על האזוס P5B...הוא עונה לי על כל הדרישות ? הוא יתאים לכרטיסי מסך החדשים שייצאו ? שקט ? יש הרבה מקומות לכרטיסים?וחשבתי שהלוחות של אינטל לא משהו...ככה הבנתי בפורוםבהתחלה זה שאני קונה ממנו ת'מחשב הציעה לי את הלוחGuardFish D965GFEKR V/S/L1 PCX אבל אז ראיתי את התגובות בפורום על לוחות אינטלתודה לעונים
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים ABIT היא מהחברות המובילות ללוחות אם.הבעיה היא שחוץ מ - KSP אין יבוא סדיר של הלוחות שלהם ויש דגמים בודדים בחנויות אחרות.
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים אם אתה לא רוצה ABIT למרות שזה סתם אז לך על הGIGABYTE 965P S3 לוח מצויין אבל יותר יקר מהABIT או אפילו על ה GIGABYTE 945S3 כול אחד מאלה יהיה טוב תתחדש
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים הקטע שאף פעם לא שמעתח על החברה הזאת ABIT עד שניכנסתי לפורום הזהכמובן שלא שמעת על ABIT , כי בישראל מעדיפים את אותו הלוח, אבל במחיר כפול (אסוס גיגבייט וכו')עד שהתחילו לדבר על DFI עם ה LANPARTY מישהו שמע עליהם ? (אני כן, והתרשמתי לטובה, מקיר אותם עוד משנת 2002)ABIT אלה לוחות מצוינים, מיועדים ל OC , אז מין הסתם, אם אתה לא מתכנן OC הלוח יחזיק יותר טוב ויותר זמן.ואים אתה עדיין מתעקש על התקציב (עד 1000 ש"ח )לך על ABIT על 975 :http://ksp.co.il/main.php?uin=3629שמוכן גם למערך CROSSFIRE.
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים אני חושב שזה יקר לו, ובכל מקרה הוא רוצה ג'יפורס ככה שמערך CF לא ממש ישנה לו...זה לוח מצויין אבל חבל על הכסף בתקציב ובדרישות של פותח הת'רד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.