עבור לתוכן

מחפש משחקים שיתאימו למחשב שלי

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני מחפש משחקים שיתאימו למחשב שלי מכיוון שאני לא מתמצא כל כך במשחקים ובייחוד בדרישות ההפעלה שלהם.

אני מחפש בעיקר משחקי יריות.

מפרט המחשב שלי הוא:

מעבד 3.0 של אינטל

גי פורס FX 5200

512 זיכרון ראם

תודה!

פורסם

קודם כל- רק שתדע שבהשקעה כספית סבירה (1000 שקל בערך) אתה יכול לגרום למחשב שלך להריץ משחקים הרבה יותר חדשים בגרפיקה יפה בהרבה (7600GS+512MB RAM או משהו בסגנון).

משחקי יריות- מה הכוונה?

בסגנון דום?

פורסם
  • מחבר

קניתי מסך בשבוע שעבר ונשאר לי לי מעט כסף, בחופשה הקרובה אני מתכוון לעבוד ולהרוויח כסף על מנת להחליף את המחשב לחלוטין לעבור למעבד דואל וכו'.

אני מחפש משחקי יריות כמו BF2 שאותו אני מכיר טוב- עדיפות למשחקים ריאליסטים.

תודה רבה,

לילה טוב.

פורסם

אהמ תקנו אותי אם אני טועה אבל כל משחק שיצא מ2005 עד היום יזחל על הכרטיס מסך שיש לך, לצערי הרב אין משחק מתאים למחשב בכלל, עד שלא תחליף כרטיס מסך ל7600GS לפחות לא תוכל לשחק בשום משחק. עם ה7600GS תוכל לשחק ברוב המשחק בגרפיקה בינונית וקצת גבוהה תלוי מה המשחק ודרישותיו. :hi:

פורסם

הוא לא חייב לשדרג ל7600GS, גם X1300PRO או אפילו 9600PRO יספקו אותו למשחקים תכלס (1024 הגדרות נמוכות ב1300, 800 בינוני במקרה של 9600)..

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לקנות ממש בקרוב מחשב חדש, ויש לי קצת זמן פנוי עכשיו,לכן אם בכל זאת יש משחקים זה יהיה מעולה, לא אכפת לי לשחק בממחשקים ישנים אבל יפים(בדוגמא לBF 2 שעובד אצלי ממש טוב בצורה שמספקת אותי).

פורסם

תנסה call of duty 2

אחלה משחק...

אמרו לי שגם הראשון יפה אבל לא שיחקתי בו.

פורסם

לא יודע איך,אבל איכשהוא הradeon 9500 pro שלי עם ביוס פרוץ וoc סוחב עד היום יפה מאוד הרבה משחקים (marvel ultimate alliance פועל מהר מדיי חח,nfsc על הגרפיקה הכי! גבוהה פועל ממש מהר,coh גם על הגדרות מאוד גבוהות פועל טוב מאוד).אני יודע שהgifa 5200 יותר חלש מהכרטיס שלי אבל לפי איך שהמחשב שלי מריץ משחקים,נראה לי שמשחקים ממוצעים של היום אפילו דווקא יפעלו אצלו דיי טוב...

פורסם
  • מחבר

סיימתי את CALL OF DUTY 1+2.

שיחקתי גם בקאר בון שאני לא ממש אוהב אבל עולה לי עלהמחשב בצורה טובה.

פורסם

פאר קריי עובד לי אחלה על הכרטיס הזה,שווה לנסות אותו משחק טוב.

פורסם

אהמ תקנו אותי אם אני טועה אבל כל משחק שיצא מ2005 עד היום יזחל על הכרטיס מסך שיש לך, לצערי הרב אין משחק מתאים למחשב בכלל, עד שלא תחליף כרטיס מסך ל7600GS לפחות לא תוכל לשחק בשום משחק. עם ה7600GS תוכל לשחק ברוב המשחק בגרפיקה בינונית וקצת גבוהה תלוי מה המשחק ודרישותיו. :hi:

לפחות תגיד דברים נכונים יש לו כרטיס שיכול להריץ כל משחק שבעל SM2 וDX9 , נכון שהוא יצטרך להוריד איכויות מינמליות.

אם אהבת בטלפילד ברשת, תנסה CS או ET או AA (אמריקן ארמי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים