עבור לתוכן

לוח אם לא תומך במעבד?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לאחרונה נתקלתי במקרה בדבר מוזר בלוח שלי; רציתי לבדוק טמפרטורות של המעבד אך כל תוכנה שמצאתי (שביניהם Everest, speed fan וכיוב') לא הראתה את הטמפרטורה, או שהתוכנה מראה טמפרטורה הזויה (-57 במקרה של speed fan) או שום טמפרטורה כלל (במקרה של Everest).

נכנסתי לאתרים שונים וביניהם לאתר של הלוח שלי (Gigabyte Ga-945p-s3) ולהפתעתי הרבה הבחנתי שהמעבד שלי (Pentium D 915 2.8 Ghz 2X2M) לא נכלל ברשימה של המעבדים הנתמכים ע"י הלוח :nixweiss:

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2432&ProductName=GA-945P-S3

המחשב ברשותי כבר בערך חצי שנה ולא נתקלתי בבעיות למיניהם, אבל אם המעבד לא נתמך אמורה להיות איזושהיא השפעה, לא? ומעבר לזה, האם הבעיה עם הטמפרטורה קשורה לעובדה שאין תמיכה? מה אתם ממליצים לעשות בנוגע לזה?

-רון

פורסם

Intel P4 915(2.8GHz,4MB) 800 FA

המעבד שלך נמצא ברשימה.

חוץ מזה שאתה יכול לבדוק את הטמפ' מהביוס.

פורסם
  • מחבר

Intel P4 915(2.8GHz,4MB) 800 FA

המעבד שלך נמצא ברשימה.

חוץ מזה שאתה יכול לבדוק את הטמפ' מהביוס.

לא אמור להיות כתוב פנטיום D ???

פורסם

אין מעבד אחר בשם 915 שהוא לא המעבד שלך.

פורסם
  • מחבר

אין מעבד אחר בשם 915 שהוא לא המעבד שלך.

לא הבנתי, אתה בעצם אומר שבגלל שזה המעבד היחיד עם סיומת 915 הוא חייב להיות המעבד שלי?

פורסם

נגיד את זה ככה:

בכל הרשימה הזאת לא מופיעה פעם אחת המילה P.D אז אתה מסיק מזה שהוא לא תומך בכלל ב-P.D?

:nono: 915 זה המעבד שלך.

פורסם
  • מחבר

נגיד את זה ככה:

בכל הרשימה הזאת לא מופיעה פעם אחת המילה P.D אז אתה מסיק מזה שהוא לא תומך בכלל ב-P.D?

:nono: 915 זה המעבד שלך.

טוב.....מוזר, אבל הגיוני; למען האמת אין ברשימה P.D , אבל יש סלרון D......אם כך אז נותרה שאלה אחת: מדוע אף תוכנה לא מראה לי את הטמפרטורות???

פורסם

עיניין של זיהוי חיישן\תוכנה לא בגרסתה החדשה ביותר.

פשוט תבדוק את הטמפ' מהביוס.

פורסם

SF היא מאוד מדויקת,(צריך לדעת לעבוד אתה)אני לא יודע למה אתה אומר טפ' הזויה?

אמרת שאף תוכנה לא קוראת את הטפ'.אז יש הבדל אם יש טפ' והאם היא נראית לך או לא.

תנסה את התוכנה הזאת ותראה אם היא קוראת את טפ' המעבד(אגב,לא שמעתי על מצב שאין קריאת טפ' מעבד..).

http://www.stvsoft.com/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים