פורסם 2007 בינואר 2318 שנים לא הבנתי מה אתה שואל2)כן.. מן הסתם ... ואם אתה שואל... אז גם לא חוקיים3)כן4) לא יודעמסך זה לא הכול.לZVM יש תמיכה ביותר פורמטים, איכות צליל יותר טובה.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים מה זאת אומרת יותר פורמטים? אם זה בהקשר של סרטים בשבילי זה לא ממש משנה, כי גם ככה אם אני רוצה לראות סרט עם תרגום אני אצטרך לעשות תהליך של המרה.... וזה כבר עושה את הקנייה ללא שווה בשביל זה, חוץ זה שיש לי גם PSP.אז בעצם רק מבחינה של איכות סאונד, ה-ZV:M לוקח את ה-ZUNE, זה בהחלט שיקול שאני עוד אחשוב עליו לפני שאני אקנה.לא כ"כ הבנתי מה זה כל ההגנות האלו שיש בנגן, מישהו אמר ששירים יימחקו אחרי שלושה ימים, אפשר קצת הסבר?
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים הMP3 לא ימחק אבל יש הרבה הגנות במכשיר והיו על זה הרבה דיונים ברשת תחפש בגוגל ותיראה לי אישית זה מפריע כי זה יקשה מאוד על תוכנות חופשיות לדוגמה אם מישהו ירצה לעשות משחק חינמי למכשיר או דרים דומים זה יהיה מאוד בעיתי
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים עשיתם פה מגה-סמטוחה, ועכשיו הנה סדר בבלאגן:1- ה ZUNE לא משמש ככונן נייד, מאיפה הרעיון הזה? אתם יכולים לשכוח מזה.2- ה ZUNE אמור להריץ בעתיד משחקים, ברמה שלא קרובה אפילו למשחקי PSP, יותר מזכיר משחקי גיימבוי קולור.3- איכות הסאונד של ה ZUNE מעולה. The dom- אתה מגזים בטירוף. ה ZUNE נשמע טוב יותר מהאייפוד ומעוד הרבה מכשירים בשוק, ביניהם גם ה X5 שכל כך אוהבים פה בפורום.4- יש אורגנייזר.5- אין הגנות DRM על קבצים שמעבירים אליו, אלא רק על קבצים שמנסים לשלוח מממו. המכשיר לא מצמיד תג DRM לכל קובץ שתעלו אליו.6- הוא תומך רק WMV, כל וידאו ידרוש המרה.המלצה שלי: ZVM.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים עשיתם פה מגה-סמטוחה, ועכשיו הנה סדר בבלאגן:1- ה ZUNE לא משמש ככונן נייד, מאיפה הרעיון הזה? אתם יכולים לשכוח מזה.2- ה ZUNE אמור להריץ בעתיד משחקים, ברמה שלא קרובה אפילו למשחקי PSP, יותר מזכיר משחקי גיימבוי קולור.3- איכות הסאונד של ה ZUNE מעולה. The dom- אתה מגזים בטירוף. ה ZUNE נשמע טוב יותר מהאייפוד ומעוד הרבה מכשירים בשוק, ביניהם גם ה X5 שכל כך אוהבים פה בפורום.4- יש אורגנייזר.5- אין הגנות DRM על קבצים שמעבירים אליו, אלא רק על קבצים שמנסים לשלוח מממו. המכשיר לא מצמיד תג DRM לכל קובץ שתעלו אליו.6- הוא תומך רק WMV, כל וידאו ידרוש המרה.המלצה שלי: ZVM.סופסוף קיבלתי תשובה ברורה לשאלות שלי,רק שאלה אחרונה, אתה בטוח ב-100% שהוא לא יכול לשמש כונן נייד, DOK?
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים עם קושחה לא מקורית הוא יכולאני מציע לך לא להתעסק בדברים האלו, קיים סיכון לא קטן להפוך את המכשיר שלך למשקולת ניירות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.