פורסם 2007 בינואר 2218 שנים טוב, לא מזמן חזרתי לאתר, וערכתי חיפוש על הzune בפורום, מצאתי כמה נושאים לפני כמה חודשים, שאמרו שלא שווה להיות שפן ניסונות, ועדיין לא הכול פתוח\ידוע.קיצר עוד מעט סוף ינואר, ועבר ים זמן מאז, אז מה עכשיו דעתכם על ה ZUNE, האם לא מוקדם מדי לחרוץ את גורלו? בעליו של המכשיר, אם תוכלו לתת חסרונות\יתרונות, בקצרה.בנוגע לתחליף ה ZVM הוא עולה ב200-600 שקל יותר, הזון עולה 1400, הzvm עולה 1600-2000 לכן הזון נתפס כאופציה המשתלמת ביותר.דעתכם?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים אני פתחתי ת'ראד על זה אתמול.. תסתכל.... זון לא שווה את הטרחה ... אולי יפרצו את ההגנה של המחיקת קבצים אחרי 3 ימים ואולי הוא יפה אבל האיכות שלו לא שווה את זה.
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים אמרו שבעתיד ה ZUNE יהווה קונסולה ניידת כמו ה PSP !!!! אז לפי דעתי זה משתלם מאוד !! וגם פרצו אותו !
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מאיפה שמעת את זה בדיוק? האיכות שמע ממש גרועה אז לא משתלם.. אני שמעתי אחד...
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים מאיפה שמעת את זה בדיוק? האיכות שמע ממש גרועה אז לא משתלם.. אני שמעתי אחד... ביל גיטס אמר את זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים ביל גייטס הכריז על פריצת הזון?! יש איזה לינק מיו טיוב? לא אבל קראתי את זה באיזשהו אתר לא מזמן ! רק שאני לא זוכר איזה כי חיפשתי בהרבה אתרים !
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים יש לי כמה שאלות בקשר ל-ZUNE:1) הוא יכול לשמש כהארד-דיסק נייד?2) יש לו מין ORGANIZER בתוך המכשיר, עם סינכרון לאאוטלוק? ב- ZV:M יש והפיצ'יר די חשוב לי...3) איך איכות הסאונד?4) מה הקטע עם המשחקים?
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים משחקים ברמה לא יהיו בZUNE הנוכחי הוא פשוט לא בנוי לזה כמו שהיפוד לא בנוי בדברים אחרים יש נגנים הרבה יותר מישתלמים ואני יעדיף נגן סיני בלי הגנות במקום הZUNE
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים מה הקטע של ההגנות האלה?אני לא יכול לשים שירים בנגן?האם שאני אחבר את הנגן אני אראה אותו ככונן נייד? בטוח שאין לו אפשרות של להסתנכרן עם ה-OUTLOOK? (זה אופציה נחמדה, במקום מחשב כף-יד)האם הוא לא שווה יחסית ל-ZV:M? למרות שיש לו מסך יותר גדול?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.