עבור לתוכן

עוד כמה שאלות...

Featured Replies

פורסם

1. כשקונים מכשירי-חשמל בחו"ל, לרב אי אפשר להשתמש בהם בארץ, בגלל המתח וכל אלה בשקעים בארץ.

השאלה שלי היא אם זה תקף גם בחומרת מחשבים (ספקי כוח, כרטיסים וכו'...)?

2. ממי כדאי לקנות זכרונות? איזו מהירות?

3. מה זה לעזאזל צלעות קירור???

4. מארז הENEMARX( אני לא זוכר כרגע איך בדיוק כותבים את זה), מתאים גם לי, בתור שמתמש ביתי? כי קראתי

שהוא מתאים בעיקר לספקים וכאלה...

5. מישהו יכול להגיד לי מה זה ה2100\2XXX שיש בתיאור של זיכרונות מחשב? אם נאי לא טועה זה המהירות, מישהו יכול להגיד י כמה MHZ זה כל אחד מהם?

עריכה=שיניתי קצת את השאלות והורדתי אחת, הניסוח הקודם היה ממש גרוע ;)

פורסם

1. כשקונים מכשירי-חשמל בחו"ל, לרב אי אפשר להשתמש בהם בארץ, בגלל המתח וכל אלה בשקעים בארץ...

השאלה שלי היא אם זה תקף גם בחומרת מחשבים (ספקי כוח, כרטיסים וכו'...)?

2. זכרונות למחשב עדיף לקנות מMICRON/KINGSTONE\MUSHKIN סדרו מהעדיף ביותר לפחות עדיף  ;)

3.[glow=red,2,300]מה זה לעזאזל צלעות קירור?????????  :-[ [/glow]

4.מארז הENEMARX( אני לא זוכ רכרגע איך בדיוק כותבים את זה), מתאים גם לי, בתור שמתמש ביתי? כי אני קראתי שהוא לספקים וכאלה...

5.שכחתיייייייי קיבינימאטטטטט  :bash:

:veryangry:  :veryangry:   :veryangry:   :veryangry:   :veryangry:

6. מישהו יכול להגיד לי מה זה ה2100\2XXX שיש בתיאור של זיכרונות מחשב? אם נאי לא טועה זה המהירות, מישהו יכול להגיד י כמה MHZ זה כל אחד מהם?

1. לגבי חומרת מחשב זה לא תקף כיוון שהכרטיסים עובדים על מתחים סטנדרטים ולא משנה המת החיצוני!

בקשר לספק יש לוודא שניתן להעביר אותו למתח עבודה של 220 וולט! (ישנו מפסק בצבע אדום)

3.צלעות קירור זה מה שיושב לך בין המאורר למעבד שלך!! והוא עשוי ממתכת שאניני זוכר כרגע!!!! והמטרה שלו היא ליצור שטח חתך גדול עם האויר כדי ליצור קירור טוב יותר!!

4. הוא מתאים גם למשתמש ביתי אבל הוא מיועד לשרתים שדורשים אמינות גבוהה או לפריקים של מחשבים!!!!

לפי השאלות שלך אז אין לך מה לחפש בכזה מארז!!!! (אלא אם כן יש לך כסף ואתה מחפש איך לבזבז אותו)

6. PC2100 = 266Mhz PC2400 333Mhz

טענות ת"ש מין כלכלה יש לפנות לרס"ר

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, נשארה שאלה אחת.

מאיזה חברות כדאי לקנות זכרונות? המהירות תשנה בהרבה את הביצועים?

פורסם

תודה רבה, נשארה שאלה אחת.

מאיזה חברות כדאי לקנות זכרונות? המהירות תשנה בהרבה את הביצועים?

מחשב זה מכלול של דברים!!!!!!

ברור שזיכרון מהיר יותר ישפר לך את הביצועים אבל לא יותר מידי!!!

ובקשר לחברות תקנה מחברות שנותנות אחריות לכל החיים!!

בקשר למה הכי טוב אין לי מושג!! אני בדרך כלל לוקח של קינגסטון!!

פורסם
  • מחבר

אוקיי, בסדר. רק שאלתי אם המהירות תשנה לי את הביצועים, כי למשל זה לא ישנה לי אם אני יקנה athlon xp 1900+

או 1700, אולי רק בכמה אחוזים.

מצטער שעצבנתי אותך כל כך...

פורסם

אוקיי, בסדר. רק שאלתי אם המהירות תשנה לי את הביצועים, כי למשל זה לא ישנה לי אם אני יקנה athlon xp 1900+

או 1700, אולי רק בכמה אחוזים.

מצטער שעצבנתי אותך כל כך...

אם אתה עושה חישוב של עלות מול ביצועים זה יהיה ביזבוז להוציא 50 אחוז יותר כסף ולקבל שיפור של אחוזים בודדים!!

ולא עיצבנת אותי :)

סתם כתבתי סימני קריאה!

פורסם
  • מחבר

טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סתם ;) תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים