פורסם 2007 בינואר 2218 שנים כאשר אני מנסה להתחבר למסנג'ר אני מקבל את התקלה שמצלומת בתמונה!!!התקלה החלה לאחר שבאמצע שיחה המסנג'ר התנתק ומאז אני לא מצליח להתחבר!![attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר לא.....אני גולש בלי שום בעיות (טפו טפו טפו) בזמן האחרון ככה שזה לא בגלל הקישוריות שלי לאינטרנט!!!אבל יכול להיות שזה בגלל הפייר וואל אבל אין לי מושג איך לבדוק את זה
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים לא נראה לי שזה פיירוול אם אתה אומר שהמסנג'ר עבד כראוי ובאמצע שיחה זה קרה!.
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים יש לי גם את הבעיה המעצבנת הזו !! .. רק אחרי הפעם 15 זה מתחבר .. ולפעמים שוב נופל אחרי שעה שעתיים ...
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים נסה לכבה פירוול+אנטיוירוס ואז להתנתק ולהתחבר מחדש לאינטרנט ואז לנסות ..אם עדיין לא עובד תסיר ותתקין את המסנגר מחדש,אם עדיין לא עובד נסה להסיר ולהוריד ולהתקין גרסה אחרת של מסנגר.
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר ניסיתי להתקין את המסנג'ר מחדש.....לא עזר!!!מאיפה אפשר להוריד גירסה ישנה יותר של המסנג'ר?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים אחיי הישועה הגיעה , אחרי חיפוש ארוך נמצא התשובה לכל בעיות המסנג'ר :yelclap: הaMSN הדבר הזה יתחבר בכל מצב בדוק , יש תמיכה בעברית והוא נורא דומה למסנג'ר של מיקרוסופט והוא בחינם http://www.amsn-project.net/
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר בדקתי והבעיה אכן בפייר וואל!!!עכשיו השאלה שלי היא איך אני מסיר טוטאלית את zone alarm עם כל הקבצים המוסתרים והקבצים ששומרים את ההגדרות כי כל פעם שאני מתקין אותו מחדש הוא חוזר להגדרות שהיו לפני ההסרה?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים תשמע גם אני עובד עם ZA אבל סגרתי לראות שזו באמת הבעיה האת האמת זו לא !כי עדיין יש לי קשיים להתחבר ! אז זה לא זה...
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר אז אצלי זה כן הפייר וואל....כאשר אני מכבה אותו המסנג'ר כן מתחבר לי!!!השגיאה שאתה מקבל זה אותה שגיאה כמו שלי?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים יכול להיות שכאשר ועבדתה עם המסנג'ר ZoneAlarm הציג לך הודעה כלשהיא והוא שאל אותך אם לחסום או לאשר - ובטח זה היה עלהמסנג'ר (אני גם משתמש ב- ZoneAlarm) גם לי זה קורה עם תוכנות, אני לא מכיר אפשרות אחרת מחוץ להסיר את ZoneAlarm.
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר לפני כמה ימים נפתח לי חלון שהוא שאל אותי באיזה סוג של רשת אני רוצה לגלות ,רשת פרטית או משרד או ברשת שאנשים אחרים יכולים להתחבר אליה אז יכול להיות שבחרתי באפשרות הלא נכונה!!!
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים מחבר נכון ,ואין לי מושג למה הוא החליט לשאול את זה פתאום חודשיים אחרי ההתקנה!!!האם יש אפשרות שהוא שאל את זה מכיוון שמישהו חדר לי מחשב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.