פורסם 2007 בינואר 2218 שנים ברצוני להחליף את הדיסק הקטן והישן IDE בדיסק SATA מבלי להתקין את הWINDOWS מחדשהתקנתי את הSATA ובעזרת PARTISIONMAGIC העתקתי את כל מחיצת ה-C לSATA ואף הגדרתי אותו כפריימרי, אך כשאני מנסה לעלות את המחשב ללא הדיסק הישן הוא לא מגיבכיצד אני הופך את SATA ל BOOTABLE , והאם בכלל זה אפשרי להחליףף דיסק מבלי להתקין WINDOWS מחדש ?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים תכין דיסק בוט ב acronisתפעיל את המחשב דרך הדיסק אופציות מתקדמותשכפול דיסקוזהו יש לך העתק זהה של ה HD שלך כולל ה WINוברוך הבא לפורום
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים תגגל HDCLONE - הכי פשוט, חינמי ויעיל.אפילו בן השכנים (בן 10 ) הסתדר עם זה בלי בעיה.
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים מחבר תודה על שלל העצות המועילותשכפלתי את מחיצת הווינדוס C לכונן הסטה החדש (שהוא G? אצלי) אבל כשאני מנתק את הדיסק הישן המחשב לא עולה (כנראה בגלל שהסטה לא מוגדר כBOOTABLE מה עושים בטח יש פתרון פשוט ששנשגב מבינתי
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים לא יודע איזה לוח יש לך, אבל ייתכן וצריך בביוס לשנות את סדר האתחול.ברגע שאתה מבצע Ghost, הדיסק הופך להיות Bootable אם המקור היה.אתה בטוח שביצעת שכפול מדוייק בעזרת כלי יעודי?
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר האופציה החינמית מוגבלתמאפשרת רק העתקה פשוטה (לא מהירה ולא חלקית) אבל בשביל החלפת הארד דיסק לא צריך יותר
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים אני בדרך כלל משתמש בגוסט אבל הוא מסובך ולא תמיד עובד,זה באמת טוב,אני ינסה את זה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.