עבור לתוכן

צריכת מחשב נייד עד 1,400 דולר.. פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

פחות דגש על גרפיקה ומשחקים אבל שיהיה כרטיס מסך איכותי , עדייף WEBCAM משולב במחשב !

צבע כסוף[אפשר להתפשר אם זה משמעותי בדגם] , מעבד חזק כמה שיותר , מסך רחב .

מעבר לכך רציתי לדעת מה ההבדל בין המעבד הזה : Core 2 Duo T5500/5600 לבין T2250 Core Duo שראיתי מחשבים שמוכרים דגמים עם המעבדים הללו במכירים דומים מאוד , רציתי לדעת אם שניהם 64 ביט והאם שניהם כפולי ליבה? ומי מהם עדיף בכל תחום!

בכל אופן רציתי לציין שאני אקנה את המחשב בדיוטיפרי מקווה שיהיה לכם דגם מוכר שיהיה שמה של חברות כמו HP/IBM/DELL

בכל אופן אני רוצה מחשב שיתן לי גם אחריות טובה ושימוש לפחות ל 5-6 שנים.

רציתי לדעת דגם ותשובה על השאלה של המעבדים ששאלתי למעלה.

ועוד שאלה איזה דברים עיקריים יש בהבדלים בין מחשבים ניידים של חברות נגיד לוח אם ואיזה דגמים עדיפים בו וכו'. שגם אם לא יהיה אתה דגם שלכם שאני אדע לאיזה כיוון ללכת

תודה רבה

פורסם

אם אתה מחפש פחות דגש על גרפיקה ומשחקים אז למה צריך כרטיס מסך איכותי :kopfpatsch: ? (סתם שאלה)

והמעבדים Core 2 Duo טובים מCore Duo לאו דווקא בביצועים (גם - בכ 20% יותר טובים) אלא גם בצריכת חשמל,שניהם כפולי ליבה.

וזה נראה לי מחשב לא רע שיתאים לצרכים שלך - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16834117349

פורסם

רק לt5500 וt5600 יש תמיכה ב64bit לגבי הכרטיס מסך הייתי ממליץ על x1400 של ati

קניתי נייד בחו"ל של dell inspiron e1505 או 6400 בארץ והוא אחלה נייד מה גם שהוא עלה לי 1050$

גרושים ביחס למה שהוא עולה בארץ...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות

אשמח לקבל עוד פרטים על מפרטים פחות או יותר מומלצים כשכאשר אטוס ב"ה לחו"ל אדע איזה מפרטים חשובים/עקריים יש לי לבחור מבין המחשבים.

אגב אני צריך מחשב עם המסך הכי גדול שאפשר מוכן להגיד את התקציב בעוד 200 דולר גג.

אמרו לי שיצא משהו חדש במחשבים הניידים החדשים שמספרים (123456789) נמצאים בצד ימין וזה מאוד חשוב לי לעבודה משרדית זריזה שאני עושה ביום יום אם תהיה אפשרות כזו.

בכל אופן השאלה העיקרית, חשוב לי מעבד וממה שהבנתי אז זה 5600 דואו 2 ומעלה. ולוח אם עבור מה להשים דגש בקנייה..? אוש הרוב נותנים את אותו סטנדרט.

ושוב אלו חברות מומלצות לי בעיקר שגם יתנו לי אם אצתרך בעתיד שירות טוב אבל הכי חשוב בהחלט זה איכותו של המחשב. האם DELL מומלצת ? כי לי המליצו על IBM בעיקר ו HP.

אגב אני כנראה ארכוש את המחשב בדיוטי פרי אם אפשר דגם מוכר שיהיה שם..

תודה רבה. :hi:

פורסם

dv9000 של HP, בעל מסך 17 אינטש, ומקלדת מורחבת עם מספרים NUMPAD כמו שאתה רוצה בצד ימין..

פורסם
  • מחבר

לצערנו זה עם מעבד של AMD ואני מחפש של אינטל בלבד 5500T +

אגב אפשר להתפשר על מסך במצב חירום ל 15.4 ועדיף גם כי 17 אינטץ' מאוד יקרים בזמננו אלא אם יהיה מחיר טוב של עד 1800 דולר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים