עבור לתוכן

מהו נגן הסרטים הטוב ביותר?

Featured Replies

פורסם

בעבר השתמשתי בBSPLAYER אבל נכון להרגע התמיכה שלו בויסטה לא משהו..

מה לפי דעתם הנגן הטוב ביותר?

פורסם

אני מרוצה מהmv2player

פורסם

vlc

מנגן כל דבר בלי בעיות!

פורסם

תלוי למה אתה קורא טוב - תצתרך לפרט בשביל לקבל תשובה עניינית.

media player classic הוא נגן מאוד מומלץ וקליל. לא יודע לגבי תמיכה שלו בVISTA.

פורסם

אני מרוצה מהmv2player

פורסם

כעיקרון , נגן שמנגן את כל סוגי הפורמטים הוא נגן טוב ...

פורסם

תמיכה בפורמטים תלוייה בקודקים חיצונים.

הנגן הטוב היחיד שתומך בהמון פורמטים בצורה עצמאית הוא VLC.

פורסם

אני מרוצה מהmv2player

השתמשתי בו זמן מסויים- עד שנשבר לי ממנו ועברתי לBSP. יש לי גירסה 1.02 (בשביל הגירסה החדשה צריך לשלם נראה לי) והוא ממש סבבה

פורסם

אני משתמש ב-POWER DVD (גירסה 7)

פורסם
  • מחבר

נגן טוב לפי ההגדרה שלי נגן טוב זה נגן שהוא קטן יחסית לא תופס הרבה זיכרון ומפעיל כל סרט וגם יודע לעבוד עם כתוביות..

BSPLAYER ענה לי על ההגדרה הזאת.. רק שמשום מה הם חולמים שם ולא מוציאים גירסה לויסטה עדיין

פורסם

הנגנים הכי טובים הם VLC וGOMPLAYER כמו שאמרו... שניהם חינמיים וקוראים כמעט הכל!

פורסם

נגן טוב לפי ההגדרה שלי נגן טוב זה נגן שהוא קטן יחסית לא תופס הרבה זיכרון ומפעיל כל סרט וגם יודע לעבוד עם כתוביות..

BSPLAYER ענה לי על ההגדרה הזאת.. רק שמשום מה הם חולמים שם ולא מוציאים גירסה לויסטה עדיין

הפעלה של כל סרט תלויה בקודקים שאין ברירה להתקין (אלא אם כן מדובר בVLC). לפי הדרישות שלך הMEDIAPLAYER CLASSIC הכי יתאים לך. הוא פותח במטרה לקחת משאבי מערכת מינימלים ביחד עם תמיכה בתכונות מתקדמות ויש לו תמיכה פנימית בהרבה דברים כמו AC3 DTS כתוביות ועוד המון דברים. הוא נוח וקל לשימוש. ביחד איתו תצתרך להתקין את FFDSHOW גירסא מינואר 2007 (קודק בשביל המון פורמטים של וידאו ואודיו).

פורסם

איזהו הנגן הכי גדוש פיצ'רים ו"יפה"? (שיהיה כבד כמה שיהיה, העיקר שיהיה יציב על מחשב מאוד מהיר דו-ליבתי ועם הרבה זיכרון פנוי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים