פורסם 2007 בינואר 2218 שנים בעבר השתמשתי בBSPLAYER אבל נכון להרגע התמיכה שלו בויסטה לא משהו.. מה לפי דעתם הנגן הטוב ביותר?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים תלוי למה אתה קורא טוב - תצתרך לפרט בשביל לקבל תשובה עניינית.media player classic הוא נגן מאוד מומלץ וקליל. לא יודע לגבי תמיכה שלו בVISTA.
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים תמיכה בפורמטים תלוייה בקודקים חיצונים.הנגן הטוב היחיד שתומך בהמון פורמטים בצורה עצמאית הוא VLC.
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים אני מרוצה מהmv2playerהשתמשתי בו זמן מסויים- עד שנשבר לי ממנו ועברתי לBSP. יש לי גירסה 1.02 (בשביל הגירסה החדשה צריך לשלם נראה לי) והוא ממש סבבה
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר נגן טוב לפי ההגדרה שלי נגן טוב זה נגן שהוא קטן יחסית לא תופס הרבה זיכרון ומפעיל כל סרט וגם יודע לעבוד עם כתוביות..BSPLAYER ענה לי על ההגדרה הזאת.. רק שמשום מה הם חולמים שם ולא מוציאים גירסה לויסטה עדיין
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים הנגנים הכי טובים הם VLC וGOMPLAYER כמו שאמרו... שניהם חינמיים וקוראים כמעט הכל!
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים נגן טוב לפי ההגדרה שלי נגן טוב זה נגן שהוא קטן יחסית לא תופס הרבה זיכרון ומפעיל כל סרט וגם יודע לעבוד עם כתוביות..BSPLAYER ענה לי על ההגדרה הזאת.. רק שמשום מה הם חולמים שם ולא מוציאים גירסה לויסטה עדייןהפעלה של כל סרט תלויה בקודקים שאין ברירה להתקין (אלא אם כן מדובר בVLC). לפי הדרישות שלך הMEDIAPLAYER CLASSIC הכי יתאים לך. הוא פותח במטרה לקחת משאבי מערכת מינימלים ביחד עם תמיכה בתכונות מתקדמות ויש לו תמיכה פנימית בהרבה דברים כמו AC3 DTS כתוביות ועוד המון דברים. הוא נוח וקל לשימוש. ביחד איתו תצתרך להתקין את FFDSHOW גירסא מינואר 2007 (קודק בשביל המון פורמטים של וידאו ואודיו).
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים איזהו הנגן הכי גדוש פיצ'רים ו"יפה"? (שיהיה כבד כמה שיהיה, העיקר שיהיה יציב על מחשב מאוד מהיר דו-ליבתי ועם הרבה זיכרון פנוי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.