עבור לתוכן

Docking Station מלאכותי לDell Inspiron 6400

Featured Replies

פורסם

אהלן.

מה זאת אומרת Docking Station מלאכותי? כלומר כמה האבים (האב של USB 2.0 זה קל למצוא - אבל חוץ מזה) שירכזו כמה דברים בסיסיים ויחסכו ממני לקרוע את התחת (ואת הארנק) למצוא אחד רשמי של Dell.

מלבד האב של USB (שכבר ציינתי שקל להשיג), הייתי שמח למצוא עוד האב (או שניים אפילו - מקסימום אם הם מתחברים בUSB אפשר לחבר אותם להאב USB הראשי) לAudio Out, מיקרופון, גם חיבור PS2 אחד או שניים (יש לי עכבר BT, אז רק למקלדת אם יש כזה דבר בכלל) לא היה מזיק. הייתי מעוניין גם בVGA או DVI - אבל אני יכול לחלום למצוא האב נורמלי כזה מחוץ לDocking station - וגם מכיוון שלInpsiron 6400/E1505 אין יציאת DVI (לצערי הרב), בטח גם בDocking station המקורי של Dell אין לו.

למישהו יש הצעות? או יותר טוב, אפילו פיתרון כולל.

תודה מראש.

פורסם

פרט לכמה מחשבים של סוני, וניידים של אפל, אין לאף מחשב DVI !!

אפילו תחנות עגינה עם יציאת DVI מגיעות עם DVI-A כלומר חיבור אנלוגי זהה לזה של ה VGA הרגיל..

בקשר ל USB, יש כ. קול USB שהוא גם נורא זול, אבל אני לא יודע כמה נוח, כי תצטרך בד"כ להגדיר את ה DEFAULT AUDIO ב WINDOWS להשתמש בו כל פעם שתחבר אותו.. אבל עדיין יכול להיות פתרון..

לרשת יש גם מתאם חיבור USB, אבל אני חושב שאלחוטי יהיה לך הרבה יותר פשוט (וכנראה יעלה בערך אותו דבר)

לגבי מקלדת ועכבר, יש USB שניהם וזאת לא בעיה.

לצערך, אין פתרון USB טוב בשביל VGA.. פשוט תצטרך לחבר עוד כבל.

פורסם

לא סובל את התחנות עגינה USB האלה.

בכלאופן, דווקא בתחנת העגינה של ה-HP שלי (ואחרים שקניתי) יש DVI דיגיטלי.

פורסם

איזה נייד זה ? אשמח להכיר..

פורסם

HP TC4200. כמובן אין בנייד עצמו DVI, יש בתחנת העגינה (HP Docking Station Basic) דיגיטלי.

גם לתחנה של ה-HP NC6400 שהזמנתי לא מזמן יש DVI, וייתכן שגם ל-HP NC2400 שקיבלתי לפני שבוע יש גם, שם אני לא בטוח - לא זוכר.

פורסם

עושה רושם שמדובר באותה תחנת עגינה לשלשת הדגמים הללו ואכן יש לה DVI-D, נחמד לדעת ש HP השכילו.

פורסם

התחנות לא זהות, הגודל הפיזי שלהן שונה, אבל כן - אחת הסיבות שאני קונה HP בזמן האחרון.

פורסם

הדגמים האיכותיים של HP תמיד היו די טובים, הדגמים הפשוטים... הרבה פחות.

מצד שני כמעט בכל חברה זה כך, עם היתרונות והחסרונות של כל דגם/סדרה בפני עצמה

פורסם

האמת, ה-High End של HP מבוסס על תכנון שהוא ברובו של Compaq.

אבל גם הזולים של Compaq היו זוועתיים.

פורסם
  • מחבר

דווקא לDell Inspiron 6400/E1505 אין Docking Station משל עצמו - לא מטעם Dell לפחות, לכן אני שובר את הראש... אני כבר לא בונה על אחד עם DVI-D, כי כל עוד אין בנייד עצמו, לא סביר למצוא Docking Station עם יציאה כזו.

פורסם

גם בכל הניידים של HP אין יציאה כזו, זה לא אומר כלום. הצ'יפסט באופן עקרוני תומך ביציאת DVI, ואין בעיה לממש אותה בתחנת עגינה בתנאי שהמחבר לתחנה ממש את הסיגנלים המתאימים.

גם ל-VGA אין פתרון כל עוד אין לנייד יציאה יעודית לתחנת עגינה.

פורסם

דווקא יש מתאם VGA באמצעות USB, אבל זה לא מתאים לרזולוציות גבוהות (מעל 800x600 וגם זה לא בטוח במלוא 24 ביט צבע..) - וגם אז, אני לא חושב שזה מתאים לסרטים/משחקים עם עדכון תמונה גבוה..

כן, לדעתי שירד מזה :)

פורסם

כרטיס מסך שיושב על USB זה צ'יקמוק אחד גדול :)

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך שיושב על USB זה צ'יקמוק אחד גדול :)

אם כבר אז לא עדיף את המתאם המתוכנן של Asus שעובד על PCI-E עם כרטיסי Derkstop?

8800GTX לא יזיק לי. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים