עבור לתוכן

מתח הליבה המינימלי בלוח 1.375?למי שיש נסיון עם לוחות של אסוס יוכל לעזור.

Featured Replies

פורסם

הסטוק הוא 1.4 ואני רוצה לרדת עוד האם זה אפשרי איך שהו?ואיך אני מוריד מכפלה למעבד,לא ממש ראיתי שם כזאת אפשרות(מדבור במערכת ה"אינטרנט שלי)

פורסם

תלוי בלוח. בד"כ טווח ה-VCORE המוצע מאפשר גם לרדת מהמתח סטוק.

אבל למה שתרצה לעשות זאת? מתח הסטוק הוא המתח הנמוך ביותר שמחייב יציבות במצב סטוק.

פורסם
  • מחבר

כי זה מחשב לא למשחקים ואני רוצה לרדת למשהו כמו 1300MHZ כדי שיהיה יותר קריר כרגע אחרי השקטת הקירור של המעבד הטמפ" היא 45 במנוחה.

מדובר בP4P800SE של אסוס למישהו יש נסיון איתו?

פורסם

נראה לי שעדיף להחליף קירור או משהו. או לנקות אבק וכו'.

בכל אופן, כמו שכבר אמרתי - רק אם הביוס תומך בהורדת הVCORE אתה תוכל לעשות את זה. זה תלוי בביוס. שתי הדרכים הנוספות היחידות הן - VMOD הפוך, שייתו פחות מתח, או קוסטומיזציה לביוס שעלולה לפתוח בפנייך אפשרויות מוסתרות(לא בטוח שיש אפשרות כזאת מוסתרת, אבל אפשר לבדוק).

שתי הפעולות הנ"ל מבטלות אחריות

פורסם
  • מחבר

בביוס המינימום 1.375 כרגע ירדתי מ2.33 ל1.7 GHZ ומתח הליבה דיי גבוה למהירות,אבל אין אפשרות לרדת עוד לפי הביוס :kopfpatsch:

הורדת מכפלת מעבד מוריד טמפ"\הספק חשמלי?

עריכה: איך אני עושה קוסטומיזציה?

פורסם

הורדת המכפלה גם תעזור, כי עצם העובדה שהמעבד מתאמץ פחות הוא גם ייצר פחות חום. הורדת המתח תעזור אפילו יותר.

אם אין אפשרות, אז תאלץ להסתפק בזה או לאמץ את אחד הפתרונות לעיל.

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה קוסטומיזציה?

אגב אני היחיד שחושב שהביוס של אסוס לא נוח ולא יעיל יחסית לביוס של-GIGABYTE?

פורסם

יש תוכנות לנושא(אחת לAMI ואחת לAWARD). עבר קצת זמן מאז שנגעתי בזה, אז אין ברשותי לינקים לתת לך.

בכל מקרה, גוגל הוא חברך הטוב כאן.

רק קח בחשבון שזה בכלל לא מובטח שאם תערוך את הביוס תהיה לך אפשרות לרדת למתח נמוך יותר. אני בכלל בספק שזה יתאפשר לך ע"י עריכת ביוס. אבל שווה לבדוק.

אל תשמור שום דבר לפני שאתה מוודא את הנושא, כי חבל על האחריות ועל סיכון הלוח(ביוס דפוק עלול לדפוק לך את הלוח. או לפחות ליצור לך הרבה בעיות בשיקומו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים