עבור לתוכן

פינגים גבוהים לאחרונה ב-CS בשרתים בארץ

Featured Replies

פורסם

לאחרונה שמתי לב שהפינגים בארץ לפעמים נוטים להיות גבוהים, פתאום. בהתחלה הם בסדר, הם פשוט קופצים ואז "מתייצבים".

שמתי לב שזה קורה בעיקר ללקוחות נטוויז'ן בכלבים, לא ב-ADSL, ולא בכבלים + ספק אחר... מוזר.

התקשרתי כמה פעמים לנטוויז'ן, והם טוענים שהבעיה אצלי.

מחשב מפורמט, בלי וירוסים, ספייוור, וכל הזבל הזה...

גם שיחקתי עם פקודת ה-rate, לא עזר.

לא כל השרת ככה, אבל הרבה.

מישהו עוד חווה את הבעיה?

פורסם

קודם כל איזה חיבור יש לך ?

תיבדוק את ה RATES שלך, אם יש לך אינטרנט 1MB+ לא צריכה להיות לך בעייה עם הנתונים הבאים:

cl_cmdrate 101

cl_updaterate 101

rate 20000

עכשיו איזה מעבד יש לך ? עם מעבדי AMD XP הייתה לי בעייה עם ה SOUND ACCEL, אז תיבדוק את מה שנתתי לך למעלה ואם זה ממשיך,

תנסה לבטל את הסאונד אקסל: כניסה למאפיינים של הוליום, אחר כך לחץ על לשונית AUDIO, ב Sound playback לחץ על ADVANCED. יפתח חלון חדש.

בחלון החדש לך ללשונית Performance ותכוון את ה Hardware Acceleration ל NONE (הכי שמאלה).

תאשר הכל, ובמשחק תוסיף את הפקודה sv_mixahead 0.85.

הבעייה עם זה שכל פעם שאתה יוצא תיצטרך להחזיר את הסאונד אקסל, ביגלל שבוינאמפ שומעים רעשים ואיכות גרועה כשהגדרה זו על NONE.

בהצלחה..

פורסם

להאצת חומרה לקול אין השפעה על הפינג. גם להגדרות הנ"ל (rates) אין השפעה על הנתון. מה שאפשר לעשות הוא לבדוק מה אוכל את החיבור ולהפטר ממנו. על איזה פינג מדובר (אחרי שהוא התייצב)?

פורסם

תבדוק וירוסים ו SPYWARES תמחק קוקיס וקבציים זמניים (כולל אופליין) ותראה אם זה עוזר

למרות שנראה לי שהבעיה היא בנטוויזן כי חבר שלי היה אצלם ויש להם הרבה פעמים פינגים גבוהים בארץ (שלא נדבר על חו"ל 300 במקרה הטוב)

פורסם
  • מחבר

הקטע שכשרק התחברתי אליהם היו לי פינגים מצוינים.

ברשימת השרתים היו לי שרתים החל מ-7ms עד 20~25.

היום, המינימום מתחיל ב-30~35, יכול להיגמר ב-200 בארץ!

בחו"ל כשקו פנוי זה 200~250.

החבילה שלי זה 1.5Mbps/512Kbps אפלואד, דאונלואד בהתאמה.

פעם, כשהייתי בכלל ב-2Mbps/96Kbps היו לי לפעמים פינגים של 70~80 לאירופה, במקרה הגרוע 100~150.

אני יודע שזה לא משנה לפינגים איזו חבילה, עם כאלו מהירויות.

הבעיה שהתחברתי אליהם בקיץ... יש לי עוד חצי שנה לסבול איתם!

אולי יש לכם איזו הצעה איך אפשר לקמבן משהו? [דיברתי איתם - טוענים שהבעיה אצלי... וכמו שציינתי, המחשב נקי פיקס]

לאיים להתנתק לא יועיל, יגידו לי "שלם קנס וסלאמתק!".

הצעות כלשהן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים