עבור לתוכן

מה אתם אומרים יש משהו יותר משתלם למסך 22"?

Featured Replies

פורסם

ד"א אם לא שמת לב המחיר של ה-CMV שהיה 2120 הוא 1990 כרגע

יש סיכוי טוב שאתה תהנה ממנו יותר מהמאג

• תגובות 53
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ד"א אם לא שמת לב המחיר של ה-CMV שהיה 2120 הוא 1990 כרגע

יש סיכוי טוב שאתה תהנה ממנו יותר מהמאג

אותו הזבל לדעתי.

פורסם

דניס אתה צודק ש-TN אולי לא ברמה של VA או IPS,

אבל לדעתי TNים שהם ברמה קצת יותר גבוהה (כדוגמת זה) - יספיקו לרוב המשתמשים ויהיו עסקה משתלמת

פורסם

אני לא בטוח שהמסך של CMV טוב יותר מהזה של MAG, שניהם לא נחשבות ליצרניות איכותיות/טובות בלשון המעטה.

פורסם

למה אתה נסחף? ::)

יש בפורום הרבה משתמשים וגם אני שיש להם מסך של CMV והם מרוצים מאוד.

פורסם

דניס, אם תחפש טוב ברשת, תמצא אתר שמשווה איזה 7 דגמים שונים שמיוצרים עם פאנלים של CMV, ההבדלים הם בעיקר בגימור ובאלקטרוניקה מסביב לפאנל.

המסך המקורי של CMV אם אני זוכר נכון, דווקא יצא לא רע בכלל ביחס לאחרים מבחינה אלקטרונית.

- כמו כן, דע ש CMV (או AU בשמה האחר) מייצרת למעלה מ 80 אחוז מפאנלים של מסכי 19" בעולם (וכמובן גם גדלים אחרים..).

- גם דל מוכרת מסך 22 עם פנל של CMV...

- מסך TN חדיש (2-5 MS) יהיה עם מהירות רענון שוות ערך למסך IPS של 8ms, כמובן שיהיו הבדלים בזויות הצפיה ודיוק הצבעים, אבל ההפרש לאט לאט מתקזז. באופן יחסי ל CMV יש פאנל לא רע בכלל, בייחוד ביחס לתמונה.

- אמנם מסך 6 ביט, אבל בעל טכנולוגית HI-FRC שאמורה להוות אישהו שיפור על FRC הרגיל. משתמש ממוצע לא ירגיש בהבדל. גם משתמש מעל הממוצע שלא גרפיקאי יצטרך להתאמץ.

- קראתי שהמאג מגיע עם חיבור HDMI, שזהו יתרון, אבל אני לא בטוח שזה הדגם שנמכר בארץ, שווה בדיקה

אני חושב שהתמורה למחיר יחסית גבוהה.

כמובן שמשתמש ENTHUSIAST יצפה אולי ליותר, וגם יהיה מוכן להשקיע סכום גבוה יותר.

יצא לי לבדוק את המסך באופן אישי והייתי מרוצה.

פורסם

- כמו כן, דע ש CMV (או AU בשמה האחר) מייצרת למעלה מ 80 אחוז מפאנלים של מסכי 19" בעולם (וכמובן גם גדלים אחרים..).

לא מדוייק פעמיים:

1. CMV ממש לא מייצרת 80 אחוז מהפאנלים של מסכי 19 אינץ בעולם ואפילו לא מתקרבת לזה בעיקר כאשר AUO, LG וסמסונג חולשות על נתחי שוק גדולים.

2. מה שמביא אותי לנקודה הבאה - CMV היא לא AUO, אלו שתי יצרניות מתחרות והן מעולם לא התאחדו ליצרנית אחת.

פורסם

מאחורי המסך של CMV וכל מסכי ה 22" בעלי זמן תגובה של 5ms מסתתר פאנל של CMO שזה בעצם CMV.

מאחורי CMO עומדת Chei Mei המקורית ,זהו קונצרן סיני ענק לייצור פלסטיק שהוקם ב 1968.

מאחורי AUO עומדים חברות כמו Acer ו BenQ.

אשמח לקבל לינק לדף שיאשש את מה שאתה טוען לגבי ייצור של כ 80% מהפאנלים למסכי LCD בגודל 19" ע"י CMO.

בעיקרון מסך S/AS-IPS חדיש בעל זמן תגובה של 6ms יהיה שווה ערך לפאנל TN עם 2-5ms ולא להפך.

כמו כן ההפרש לא מתקזז לשום מקום מכיוון שהרצון לקדם ולפתח את טכנולוגית ה TN הוביל ל VA ו IPS.

בשנתיים האחרונות לא הייתה שום התקדמות בתחום הפאנל עצמו מבחינת TN, מה שהתקדם זה האלקטרוניקה(אוברדרייב,קונטרסט דינמי וכו).

כל אלה היתפתחו כתגובה לאיכות הצפיה הגרועה בפאנל TN וכך גם HI-FRC שלעיתים אפילו יותר מציק מ FRC רגיל או Dithring ומעלה

את זמן התגובה של המסך וכתוצאה מכך את המריחות.

לא צריך להיתאמץ בשביל לראות שה Gamut של המסך מוגבל וכך גם הצבעים, אתה מנסה לסדר את המסך שיהיה יותר "חי"

אך שום דבר לא יעזור, הוא פשוט לא מסוגל להציג חלק מהצבעים, כמובן אני מדבר מנקודת מבט של אדם שהישתמש במסך IPS/VA

ולכן החזרה ל TN קשה מאוד, כל מי שישקיע במסך יותר מתקדם מ TN לא יוכל לחזור, אני רק מקווה שהמחירים ימשיכו לרדת.

אני זוכר שקניתי את ה VP930 הראשון שלי ב 3600 ש"ח.

HDMI הוא יתרון אך מספיק חיבור DVI עם HDCP, ולדעתי בקצב שפורצים את הפורמטים החדשים לא יעבור הרבה זמן עד שלא נצטרך

שום דבר חוץ מ DVI רגיל.

התמורה למחיר אכן גבוהה, המסך עצמו אינו איכותי במיוחד ולדעתי עדיף להיתרחק ממסכי ה 22" בגלל תופעות של דליפות אור וכו.

תמיד כדי לשאוף למסך יותר איכותי אפילו על חשבון הגודל(כמובן זו מדינה חופשית, שכל אחד יעשה את החשבון שלו).

אם כבר יש לך 2000 ש"ח להוציא, עדיף מסך 19" איכותי על 22" "בסדר/גרוע".

פורסם

הזמנתי את ה-MAG,אני יעדכן אותכם לגביו ויעלה תמונות כשהוא יגיע.

הרי ברור שמדובר ב"מוצר מדבקה" ולכן לא הייתי מייחס חשיבות רבה ל"נתוני המסך" או לכל פרסום נלווה לו.

רכישה של מסך כזה מחייבת לפחות ללכת לראותו!

לא הבנתי מה הייתה מטרת פתיחת התרד אם התעלמת מכל האזהרות והעצות שקיבלת פה.

בתקוה שהחתול שיצא מהשק יהיה לטעמך... תתחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים