עבור לתוכן

חנויות מחשבים שכדאי להתרחק מהן. (נא לציין גם למה! לא סתם להשמיץ*)

Featured Replies

פורסם

לא רוצה להרוס את מסיבת הדיכאון שקראתי פה ( בענין רב , יש לציין, ולמדתי הרבה) , אבל רק אתמול הייתי בבאג עם העכבר G7 שקניתי מהם שפתאום הפסיק לקלוט . טלפנתי מראש לחנות לברר שיש במלאי בשביל להחליף והוא אמר לבוא ואין בעיה הוא יחליף לי. הגעתי הם בדקו בצורה כ"כ נעימה כאילו הם בצד שלי ובאמת מחפשים לעזור בלי שום אינטרס לא להחליף , אלא פשוט וענינית אם זה מקולקל נחליף אם לא - לא. באמת זה היה מקולקל הראיתי קבלה והחליפו . זה גם קרה לי עם מוצרים אחרים - אותה רמת שירות ובכמה סניפים שונים.

עכשיו נכון שביחס לחנויות אחרות המחיר שלהם הוא בהפרש מאוד גבוה , אבל אולי זה מה שחנות צריכה לדרוש אם היא רוצה להרשות לעצמה כזה שירות.

• תגובות 402
  • צפיות 58.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כן, ככה באג עובדים... לפחות בסניף שאני עובד בו בכפ"ס. (*גילוי נאות, עובד 2-3 בשבוע)

המחירים אני מסכים, שערורייתים, אבל אין יותר מידי חנויות שיסכימו להחליף כל מיני דברים במקום (לא כל דבר, דברים שאפשר לשלוח לתיקון שולחים לתיקון, אלא אם זה מקרה מיוחד).

למרות שהיו מקרים שמאוד רציתי לעזור ופשוט נהלי הרשת הגבילו אותי, לפעמים למוכר אין ברירה, ועכשיו שאני בצד ההוא של המתרס אני יכול להבין גם למה מוכרנים לפעמים עומדים חסרי אונים מול הרצון לעזור.

פורסם

הם באמת יקרים אבל זה נכון ...כל מוצר שקניתי מהם ...היה להם אחריות..וחובת ההוכחה היתה קלה יחסית .

פורסם

רק כדאי לשמור את הקבלה, כי אחרת זה סרט... (אם יש פירוט כרטיס אשראי אפשרי לשחזר חשבונית אבל בחום ממולץ לשמור על הקבלות)

פורסם

רק כדאי לשמור את הקבלה, כי אחרת זה סרט... (אם יש פירוט כרטיס אשראי אפשרי לשחזר חשבונית אבל בחום ממולץ לשמור על הקבלות)

כן בעבר היה להם במחשב אבל זאישהוא שלב אם כבר לא רושמים את הקבלות במחשב ...

פורסם

יש במחשב, אבל אין מערכת חיפוש, ככה שאם אין לך את התאריך המדויק, זה חסר סיכוי.

פורסם

היה לי נסיון רע עם SkyPc בראשל"צ.

רציתי לרכוש משחה טרמית. נכנסתי לאתר של סקיי מחשבים ושם ראיתי AS5 במחיר מעולה - 25 שקלים. ישר טלפנתי לסניף שלהם בראשל"צ ושאלתי את הנציג הטלפוני אם הAS5 אכן במלאי במחיר המצויין והוא אמר שכן.

נסעתי כרבע שעה לסניף שלהם בראשל"צ. כשהגעתי המוכר הודיע לי שהAS5 לא נמצאת במלאי. למה מסרו לי בטלפון שהמוצר במלאי כשהוא לא?

היה להם MX1 ב40 ש"ח, מחיר לא הוגן לחלוטין לאור העובדה שנועה מוכרים אותה ב25 שקלים. באתר של סקיי כתוב שהם מתחייבים למחירים הנמוכים ביותר. הראתי להם את המחיר בנועה, ומה הייתה התשובה? הכתוב בתקנון לא רלוונטי במקרה הזה.

אני יודע, הפרש המחירים מאוד קטן, אבל השירות באמת קומם אותי.

יידרשו הרבה מאמצים כדי להחזיר אותי לSkyPC.

פורסם

גם אתה יכול לתבוע אותם על הצגת מידע שיקרי.

בכלל, אם למישהו יש אבא\ אמא עו"ד- הם יכולים לעשות הרבה כסף מהת'ראד הזה ;D

פורסם

אתה אוהב לתבוע כל אחד על כל דבר , אה ?

אם תזמין לאפה עם קצת חריף בלי סלט , וישימו לך בטעות קצת סלט , תתבע אותו על עוגמת נפש + סכנת בריאות + סיכון שלא לצורך + מוות פוטנציאלי עקב חשש לתגובת החך שלך לחומצה של העגבניה ?

פורסם

גם אתה יכול לתבוע אותם על הצגת מידע שיקרי.

בכלל, אם למישהו יש אבא\ אמא עו"ד- הם יכולים לעשות הרבה כסף מהת'ראד הזה ;D

בגלל 25 שקל :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

הנסיעות לבית מישפט יעלו יותר

פורסם

אתה אוהב לתבוע כל אחד על כל דבר , אה ?

אם תזמין לאפה עם קצת חריף בלי סלט , וישימו לך בטעות קצת סלט , תתבע אותו על עוגמת נפש + סכנת בריאות + סיכון שלא לצורך + מוות פוטנציאלי עקב חשש לתגובת החך שלך לחומצה של העגבניה ?

ואני יכול לחשוב על עוד כמה :smile1:

זה לא שאני אוהב לתבוע... פשוט אני רוצה להיפתר מהמעכרים האלה שדופקים אנשים... טראומות מהמחשב הראשון שקניתי....

באיזה מעבדה (שהתאור "מצ'וקמקת" זה חסד איתה...) אצל אידיוט (שרק אני, בגיל 14 הייתי יותר אידיוט ממנו כנראה) שדחף לי מחשב עם מעבד "IBM" (כנראה AMD ישן) וכרטיס מסך שאין לי מושג מה הוא הייה (כשזרקתי אותו, בשביל הקטע רציתי לבדוק מה זה הייה ומשום מה לא מצאתי עליו מדבקות :s07:) שכשרציתי להריץ משחק כלשהו (אפילו דמו של C&C) הייתי צריך לשחק סוליטר או משהו כזה איזה רבע שעה כדי שהמעבד יתחמם- כי בלי זה, אחרי 5 דקות משחק, המחשב הייה קורס!+ מסך מעפן, ב4.5K (כשחצי מהכסף אני הרווחתי בעבודה קשה).

כשבאותו מחיר הייה אפשר לקנות P2 ומערכת, בכללי, הרבה יותר יציבה...

בשביל העיקרון!

ואפשר לתבוע גם הוצאות משפט :smile1:

פורסם

ואני במחשב הראשון אחרי צבא קניתי וודו 3 שהיה כבר גיפורס 2

והציאו לי TNT שהיה גם נחות מהגיפורס 2

מה לעשות לומדים

פורסם

צדק עולה כסף, חבל שלא מלמדים גם את זה בשיעורי אזרחות.

פורסם

לא ממש נכון ..

מתח הרווחים שלהם כלכך נמוך והחשש מפרסום יכול להביא להסדר מחוץ לכותלי בית המשפט.

פורסם

זה לא צדק אמיתי.

צדק אמיתי יהיה לקבל את ה15 ש"ח הפרש(אם בסוף הוא קנה) + עוגמת נפש + פיצויים על זה שהם שיקרו + פרסום התוצאות של המשפט=פגיעה במוניטין של החנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים