עבור לתוכן

עצות לשדרוג המחשב

Featured Replies

פורסם

תהיתי לעצמי מה האנשים פה בפורום שמבינים קצת הרבה יותר ממני מה צריך ומה לא חושבים על המפרט (הוא מופיע כאן מימין).

אני רוצה שהמחשב שלי יהיה מסוגל להריץ טוב משחקים. הוא לא חייב להריץ הכל ברזולוציה הכי גבוהה עם כל הפרטים, אבל אני בהחלט רוצה שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים ברמה שאני אוכל להנות ממנה - בלי תקיעות ולאגים.

מה אתם אומרים על המפרט הקיים והאם יש צורך בכלל לשדרג משהו?

(אם משהו חיוני חסר במפרט אני אשמח להוסיף)

פורסם

את המעבד לא הייתי ממליץ לך לשדרג בזמן הקרוב.

אמנם משחקים חדשים כגון Supreme Commander ו COD כבר לא מסתפקים בו. :(

אבל הוא עדיין דיי סביר ועדיין סוחב. כדאי לחכות לפחות חצי שנה עד שידרוג של מעבד.

מבחינת כרטיס מסך- בקרוב מגיעים כרטיסי ה Mainstream של סדרת ה 8x00. הייתי ממליץ לך לחכות להם.

אתה לא צריך לחכות לשדרוג מעבד וכרטיס מסך ביחד. אתה תראה שיפור משמעותי גם עם המעבד הזה ותקן ה PCIE לא הולך להתחלף. כלומר תוכל לקחת את הכ"מ למחשב הבא.

זיכרון- 1GB זה דיי סביר. לא רואה טעם לשדרג לפני החלפת מעבד. (יכול לעזור, אבל אין טעם).

פורסם
  • מחבר

כמה אתה אומר יעלו כרטיסי ה 8x00 לכשיגיעו?

ואם משחקים חדשים כבר לא סוחבים עם המעבד שלי, האם לא הגיע הזמן לשדרג :)?

פורסם

8600u יעלה כ1100 שח.

פורסם

כמה אתה אומר יעלו כרטיסי ה 8x00 לכשיגיעו?

ואם משחקים חדשים כבר לא סוחבים עם המעבד שלי, האם לא הגיע הזמן לשדרג :)?

סוחבים כן.

שמע, כרגע אם תשדרג למעבד mainstream ההבדל בישומים שאינם מנצלים כפול ליבה יהיה קטן. כמות המשחקים שמנצלים כפול ליבה קטנה- ולכן אני לא רואה טעם שתשדרג.

פורסם

אני מציע לך איך שיצאו הכרטיסים החדשים של ה-86 וכל ירידת המחירים ועניינים להחליף את הכרטיס מסך, ומהר,

למרות שגם מאוד כדאי לך להתחשב בתקופה של הכרטיסי מסך, אלא גם של המשחקים, כלומר אם יש תקופה יבשה ( כמו בזמן האחרון ) אז אל תמהר, אולם עוד כמה חודשים עומדים לצאת משחקים חדשים שאמורים להיות ענקיים ולכן באותו זמן יהיה כדאי לך לשדרג את הכרטיס, אבל יש עוד כמה חודשים ותוכל להחזיק אפילו 5 חודשים כמעט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים