עבור לתוכן

אינטרנט של 1.5 מגה בכבלים של hot איטי מאינטרנט רגיל מהקו של בזק(מהטלפון)?

Featured Replies

פורסם

עשיתי חיפוש ולא מצאתי

תודה

פורסם

כפי שאני שמעתי (מקווה שזה נכון ) בWOW של בזק חשוב מרחק עד המרכזייה, ובקבלים - כמה שכנים מחוברים, כי כל כניסת בית או כל כמה בתים במקרה של בתים פרטיים יושבים על אותו קו.

ז"א , אם בבזק אתה לייד מרכזיה - זכית, ואים בכבלים אתה גולש יחידי ב"שכונה" - גם זכית.

ותכלס - הם שונים רק בחוצפתם, ולא יודע מי מהם יותר חצוף, ובזה, שבבזק UPLOAD הוא 96KB ובכבלים - 128.

דרך אגב, בזק כבר שנה מבטיחים לעלות אותו ל 128 .

פורסם

כבר העלו אותו לרוב האנשים ל-150K

בכל מקרה בתור אחד שהיה ב-ADSL כמעט 4 שנים ועבר לא מזמן לכבלים, אני ממליץ על הכבלים

מהירות התגובה של הכבלים מדהימה, אתרים עולים במהירות שיא והגלישה חלקה

גם ניתוקים כמעט ואין, והמודם מסונכרן יציב לאורך כל שעות היממה

פורסם

כפי שאני שמעתי (מקווה שזה נכון ) בWOW של בזק חשוב מרחק עד המרכזייה, ובקבלים - כמה שכנים מחוברים, כי כל כניסת בית או כל כמה בתים במקרה של בתים פרטיים יושבים על אותו קו.

ז"א , אם בבזק אתה לייד מרכזיה - זכית, ואים בכבלים אתה גולש יחידי ב"שכונה" - גם זכית.

ותכלס - הם שונים רק בחוצפתם, ולא יודע מי מהם יותר חצוף, ובזה, שבבזק UPLOAD הוא 96KB ובכבלים - 128.

מה אתה מקשקש?

בבזק בחבילות 1.5MB ומעלה הUPLOAD הוא נע בין 150K ל-256K.

הUP בבזק הוא 96 רק בחבילה נמוכה של 256KB בהורדה!

פורסם

^^^

ולא רק זאת - מהירות ההעלאה בחבילה של 3 מגה הורדה בכבלים היא 150KB לעומת מהירות העלאה של 250KB בחבילה של 2.5 מגה הורדה ב-ADSL.

פורסם

בכבלים יש חבילה 1.5 על 0.5 . מבחינתי זה היה הקש ששבר את המרכזיה (יעני גרם לי לעבור להוט...)

פורסם

דרך אגב, שאלה...

על איזה מודם כבלים אתם ממליצים ???

אשמח לתשובה בהקדם. תודה.

פורסם
  • מחבר

אה ואם זה חשוב אז יש לי מודם של TERAYON

פורסם

אני היחיד פה שלא הבין מה לכל הרוחות אתה רוצה, פותח הת'רד ?

מה זה "1.5 איטי מהאינטרנט הרגיל" אתה מדבר על חיוג אנלוגי ישן ? DIALUP ?

יש לך בעיה של איטיות באינטרנט ? אם כן תפרט עליה, תכתוב מה עשית בשביל לבדוק את הבעיה

האם דיברת עם מוקדי התמיכה ?

ומה זה החיפוש הזה שעשית ? מה בדיוק חיפשת שלא מצאת, יש פה בטח מליון ת'רדים על בעיות כאלה

בכל אופן, גם ממש לא הבנתי את הדיון שהתפתח בת'רד הזה, ואת הקשר שלו לכותרת, הכל הזוי כאן.

אם יש לך מה לשאול, שאל אותו בצורה שיבינו מה אתה רוצה, ותפרט כמה שאתה יכול , אחרת אף אחד לא יעזור לך.

פורסם

קידני, יש לי בעיה מעצבנת שמלא פעמים אני צריך לעשות refresh כדי שהדף יטען (במקום פעם אחת , פעמיים או שלוש refreash )

זה קשור לisp נכון ?

פורסם

בבזק כמו שאמרו העלו את מהירות החזור ל 150KBPS , העידכון נעשה אוטומטי בהדרגה. אם זה עוד לא בוצע אצלך, אפשר להיתקשר לבזק ולבקש מהם לעשות את זה מידית, אצלי תוך 15 שניות של שיחת טלפון לתמיכת בזק ביצעו את זה והשירות שקבלתי בטלפון היה נעים עניני וזריז.

אצלי יש אינטרנט 1.5 בשתי דירות - באחת בזק ובשנייה כבלים , בשניהם עובד נהדר (טפו טפו טפו) ומבחינת השימושים הסטנדרטים שלי אני לא רואה הבדל חוץ מאולי מהירות החזוק הנמוכה יותר בכבלים (128 מול 150) אבל זה לא משמעותי.

כמו שאמרו כבר קיימת השאלה מי פחות חוצפן , אני אכלתי מרורים מהשירות הגרוע של הוט בחודש הראשון , ומדובר בשירות מלפחות 5 גורמים שונים בהוט (אני גם מחובר לטלפון שלהם).

ובקשר לההערה על השאלה של פותח הדיון - היא אכן קצת כללית והחוסר פירוט גורם לתשובות שחלקן לא ענינית , פותח התרד צריך לפרט ולסגנן את השאלה שלו אם הוא רוצה עזרה עניינית..

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לדעת בכללי

האם אינטרנט של 1.5 בכבלים של HOT

איטי יותר מן 1.5 של בזק דרך קו הטלפון

זהו

בהורדות ובכללי

פורסם

השאלה שלך , אם הבנתי נכון , היא בעצם האם החברות משקרות בקשר לקצב שהן מספקות, והתשובה הפשוטה לשאלה הפשוטה היא לא, כל עוד אין לך נתונים מגבילים (כמו ספק אינטרנט בעייתי , ריחוק קיצוני ממרכזייה של בזק או שיתוף עמוס על חיבור הוט וכו...) , שני החיבורים נותנים 1.5 , וכפי שאתה כבר יודע 1.5 = 1.5 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים