פורסם 2007 בינואר 2118 שנים שלום,הציעו לי דרך ספק האינטרנט באמצעות מכירה קבוצתית לרכוש את המפרט הבא ב 1600 ש"ח ללא מסך.אודה להתייחסותכם בדבר המפרט האם כדאי.הצרכים שלי מהמחשב הינם צרכי משרד גלישה מרובה באינטרנט וצפייה לעיתים בסרטים.ניתן גם לשדרג חלק מהרכיבים אשמח לשמוע את דעתכם אלו חלקים מומלץ לי לשדרגכמו כן חשוב לי כי לא יהיה מצב של אבטלה במחשב כלומר שלא יהיה מצב שיהיה רכיב מהיר כאשר יתר הרכיבים לא מסוגלים להגיע למהירות זולהלן המפרט:לוח אםדגם: GIGABYTE GA-VM900M סוג ציפסט: via מהירות FSB: 1066 MHz כ.מסך משולב: VIA P4M900 Chipset VIA Chrome9 כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: שתי יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 2 סה"כ יציאת PCI Express: 1 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה ב- DivX 9.0: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול תומך CONROE: כלול דיסק קשיחיצרן: WD/HITACHI טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 80 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 8 MB אחריות: 3 שנים מעבדסוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: Intel P-D 820 מהירות מעבד: 2.8 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB אחריות: לכל החיים מארזסוג: ATX כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 4 זכרוןנפח: 512 MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 667 MHz אחריות: 3 שנים כונןשם יצרן כונן תקליטורים: LG/NEC/BENQ סוג כונן: DVDRW -DL X 16 [br]פורסם בתאריך: 21.01.2007 בשעה 20:55:08שכחתי לציין מדובר בחנות מקסימה.אני לא שמעתי על החנות האם מישהו שמע עליה?תודה
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אני אישית לא ממש מת על "המבצעים" האלו...ולכן אני ממלית לחסוך עוד קצת ולקנות משהו יותר שווה...
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים עדיף להוסיף קצת ולקבל משהו הרבה יותר יציב וחזקhttp://www.skypc.co.il/scripts/cart.asp
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.