פורסם 2007 בינואר 2118 שנים התקנתי Explorer 7 בעברית ובאו איתו כמה בעיות שלא אהבתי אז ככה: שאני לוחץ CTRL +ENTER הוא עושה לי www.com במקום www.co.il ניסיתי הכל לא הצלחתי לשנות עכשיו למעלה יש לי אפשרות חיפוש אצל מנוע חיפוש אז בא ברירת מחדל חיפוש אצל google.com ואני לא מצליח לשנות לgoogle.co.il נגיד אני עושה update מהדפדפן הוא שולח אותי לmicrosoft.com מוזר הוא מתנהג כאילו האו באנגלית רק השפה בעברית זה מה זה מציק לי אני התרגלתי לכל הקיצורים האלו חייב שתעזרו לי בזה תודה לכולם!!!
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אני חושב שזה לא משנה כי אצלי גם אם אני רושם .קום הוא תמיד נכנס לי לעברית..באיזה שפה המערכת הפעלה?
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים שאתה מפעיל את העידכון זה נכנס ל.COM ובגוגל אותו דבר שאתה כותב COM זה מגיע ל IL ... ככה זה בישראל
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר יש לי win xp sp2 בעבריתאני אומר לכם הדפדפן הזה מתנהג כאילו הוא באנגלית משהו לא בסדרמישהו עוד התקין בעברית ועובד לו כמו ה6 ???ובגוגל שאני רושם .com הוא מגיע לgoogle.com לא לgoogle.co.ilאני הבנתי מה התכוונת אבל זה לא ככה
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר חחחח גדול קרפד אהבתימה שאמרת לא עזר הגדרתי ידני מה עם הקיצור של CTRL +ENTER איך אני מגדיר את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.