פורסם 2007 בינואר 2118 שנים שלום לכולם,התקנתי את התוכנה: Voice Changer 5.0 Diamondוכרגע אני מעוניין להסיר אותה, אבל הוא מציג לי הודעת שגיאה.אודה לכל העוזרים,בתודה.לינק (תמונה): http://img249.imageshack.us/my.php?image=151314901497148814925rj.pngיש להזכיר: ניסיתי להסיר גם דרך Your Uninstaller! 2006 והוא מציג לי את אותה הבעיה.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר תנסה להתקין שנית את אותה התוכנה ואז תפעיל מחשב מחדש ותנסה להסיר אותה.ניסיתי... לא עוזרבCCLEANER אתה יכול למחוק תוכנה מרשימה של הוספה / הסרה וב- הוספה/הסרה אין אותו ברשימה - כנ''ל לגבי הרשימה של Cceanerקצת סיבכתי אותכם... ;Dמה ז"א ? אתה לא רוצה שזה יהיה רשום ברשימה של הוספה / הסרה ?אם אני מוחק את התיקיה של התוכנה ב-Program Files ואת הקיצור דרך בהתחל ובשולחן העבודה, זה יעזור? (כאילו הסרתי דרך הוספה/הסרה)?
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים חחח זה לא מופיע שם , אז תמחק .. זה לא מופיע ברשימת הוספה/הסרה אז מה הבעיה למחוק ידנית ?
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אחרי שתמחק אותה מ PROGRAM FILES תצתרך גם לנקות את כל הרשומות שלה מREGISTRY.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים תנסה להתקין אותה על ההתקנה המקוריתנקווה שהוא יזהה ויציע REPAIRתודיע מה קורה נחשוב על עוד אופציות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.