עבור לתוכן

X1650XT כפול ליבה של GECUBE ב - 835 ש"ח, כובש את ה - MAINSTREAM ?ההמ מממ... לא

Featured Replies

פורסם

היא לא גרועה כפי שאתה אומר, סה"כ היא מייצרת כרטיסים כמו כל חברה אחרת, זה סתם השמצות כמו שמשמיצים כל הזמן את PALIT\XPERTVISION..

• תגובות 51
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היא לא גרועה כפי שאתה אומר, סה"כ היא מייצרת כרטיסים כמו כל חברה אחרת, זה סתם השמצות כמו שמשמיצים כל הזמן את PALIT\XPERTVISION..

אני לא יודע מה מצבם כיום, אבל בזמנו הם פשוט היו חברה בעייתית (אם לא רמאית במודע). היה לי סיפור מאוד ארוך איתם עם כרטיס 9600 פרו שהגיע עם זיכרונות איטיים מהומרים שיצרו המון ארטיפקטים. הכרטיס הזה בכלל לא היה קיים רשמית בשום מקום. רשמית הייתה גרסת פרו וגרסת הלייט, אני קבלתי כרטיס פרו כאילו. הוא היה פרו בצורה רשמית, אבל לא באמת.

למזלי היה לי גב חזק (רשת באג) שהלכה איתי עד הסוף בבירור מול היבואן מאיפה בדיוק הגיעה החיה הזו ובסוף פיצו אותי בכרטיס 9600XT (עם VIVO). שמעתי אח"כ מאיזה מוכר שאחרי כל הסיפור הזה עם החליטו להפסיק לעבוד איתם, אבל אני לא יודע עד כמה זה באמת נכון או החזיק זמן. קיצר, כמו שאמרתי - חברה בעייתית.

פורסם

הגיע זמן באמת לעשות איזה סקר על יצרנים של כרטיסי ATI.

אני אישית חוץ מ-HIS,ASUS,GIGABYTE ו-SAPPHIRE הייתי נזהר מכל חברה אחרת.

פורסם

חבר שלי לפני כמה ימים קנה מחשב והגיע לו כרטיס X1950PRO של GECUBE תקול, ברגע זה מחליפים לו אותו, מסכן כמה טירטורים היו לו על המחשב הזה.

פורסם

לי יש 7600GS SONIC PALIT

אחלה כרטיס למחיר 500 שקל

סתם אל תשמיצו את פליט

פורסם

מה זה כרטיס מסך כפול ליבה הוא היתכוון לsli שהוא עשה כאילו?

פורסם

מה זה כרטיס מסך כפול ליבה הוא היתכוון לsli שהוא עשה כאילו?

אם כבר אז CROSS FIRE , זה כרטיס של ATI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים