עבור לתוכן

X1650XT כפול ליבה של GECUBE ב - 835 ש"ח, כובש את ה - MAINSTREAM ?ההמ מממ... לא

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

1900XT בחיים לא יהיה ברמה של 1950XT, הוא מעט פחות טוב ממנו

אבל גם מעט טוב יותר מה1950PRO

תפסיק לדבר שטויות, הם שווים.

לינק - http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2122&cid=3&pg=4 (אתה מוזמן לדפדף).

אם אין לך ביסוס אל תטעה סתם אנשים, לא חבל ?

ו - STINGER, אני חושב שדבר היחיד שאולי תגלה הוא זה שפנדה טעו בתמחור של הכרטיס.

• תגובות 51
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא עושה שימוש בקרוספייר? (או איך שזה לא נקרא ששמים שני כרטיסים על לוח אם אחד)

פורסם
  • מחבר

משהו כזה, אבל חייבים לוח תומך CF בשבילו.

מעניין אותי כמה חשמל הוא צורך...

פורסם

משהו כזה, אבל חייבים לוח תומך CF בשבילו.

מעניין אותי כמה חשמל הוא צורך...

זה כבר אומר הכל...

פורסם

אני רוצה להדחף עם שאלה כי כשראיתי את זה חשבתי לקנות..

איזה כרטיס יש לאנוידיה נגד זה בביצועים שווים\מחיר?

פורסם
  • מחבר

אין.

וכנראה המחיר הזה שגוי, הוא אמור לעלות 300$ בארה"ב, כלומר בערך 1650 ש"ח פה.

פורסם

תפסיק לדבר שטויות, הם שווים.

לינק - http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2122&cid=3&pg=4 (אתה מוזמן לדפדף).

אם אין לך ביסוס אל תטעה סתם אנשים, לא חבל ?

ו - STINGER, אני חושב שדבר היחיד שאולי תגלה הוא זה שפנדה טעו בתמחור של הכרטיס.

שים לב, אולי לא ציינתי את זה אבל התייחסתי לגרסאת ה256MB של ה1900XT ובביקורת מוצגת גרסאת 512MB, שמשלימה את ההפרש.

אחרת, איזה טעם יש לחברה להוציא כרטיס בסדרה חדשה שיהיה שווה למי שהוא אמור להחליף??

זה כמו להשוות 1900XTX ל1950XTX.

פורסם

זה באמת לא הגיוני שאחד עולה 900 ושניים עולים 800 \:

ומה זה אומר לוח תואם CF?

פורסם
  • מחבר

לוח שכתוב בנתונים שלו - SUPPORTS ATI'S CROSSFIRE TECHNOLOGY.

פורסם

ההבדל בין X1900XT 256 לבין 512 הוא גדול מאוד ולכן מן הנחוץ הוא לציין על איזה גירסא אתה מדבר.. אין הבדל אך ורק בכמות.. ההבדל הגדול יותר הוא במהירות של הזיכרון בגירסאת ה512 לעומת גירסאת ה256 ולכן היית צריך לציין על איזו גירסא אתה מדבר.

עריכה : לפי מה שדניס אומר, כל מי שכרגע רוצה לקנות 7600GT\X1650XT\X1950PRO\7900GS ויש לו את התקציב של בין 800 ל1100-1200 צריך לקפוץ על המציאה ולהזמין מהר מהר מהאתר של פנדה את הכרטיס הזה ב835שקל ולמה? מכיוון שלאחר שהזמנת ולקחת סקרין תהיה לך עילה לתביעה אם במקרה והם יעלו את המחיר אחרי שהזמנת וידרשו יותר, בכל מקרה, מי שיזמין עכשיו, הם יהיו חייבים למכור לו את הכרטיס ב835שקל.

פורסם

מה זה אומר?

******* To complete the CrossFire platform, any PCI Express Radeon X1950Pro graphics card and a CrossFire Ready motherboard (2 x PCI-Express x16 lane slot) are also required.

זה רשום בדרישות מערכת, ולא הייתי בטוח בקשר לזה

פורסם

המחיר נראה מסריח, במחיר הזה קונים X1650XT רגיל.

כנראה טעו במחיר

פורסם
  • מחבר

אולי נעשה הזמנה קבוצתית ? :lol:

אני עוד מעט הולך אליהם לאסוף את ה - TUNIQ, TURBO 2 ו - LOGITECH MEDIA ELITE שהזמנתי מהם ובהזדמנות אני אוכל לשאול אותם לגבי המחיר.

ו - STINGER, אתה יכול להסביר קצת יותר על ההבדלים במהירות הזכרונות בין שתי הגרסאות של ה - X1900XT ? כי אני לא ידעתי על זה.

פורסם

ההבדל בין X1900XT 256 לבין 512 הוא גדול מאוד ולכן מן הנחוץ הוא לציין על איזה גירסא אתה מדבר.. אין הבדל אך ורק בכמות.. ההבדל הגדול יותר הוא במהירות של הזיכרון בגירסאת ה512 לעומת גירסאת ה256 ולכן היית צריך לציין על איזו גירסא אתה מדבר.

עריכה : לפי מה שדניס אומר, כל מי שכרגע רוצה לקנות 7600GT\X1650XT\X1950PRO\7900GS ויש לו את התקציב של בין 800 ל1100-1200 צריך לקפוץ על המציאה ולהזמין מהר מהר מהאתר של פנדה את הכרטיס הזה ב835שקל ולמה? מכיוון שלאחר שהזמנת ולקחת סקרין תהיה לך עילה לתביעה אם במקרה והם יעלו את המחיר אחרי שהזמנת וידרשו יותר, בכל מקרה, מי שיזמין עכשיו, הם יהיו חייבים למכור לו את הכרטיס ב835שקל.

אם תתבע אותם הם ייצאו זכאים ואתה תצטרך לשלם הוצאות משפט:) יש כזה דבר שנקרא ט.ל.ח, ואגב זה גם כתוב בתקנון של כל חנות.

פורסם

אולי נעשה הזמנה קבוצתית ? :lol:

אני עוד מעט הולך אליהם לאסוף את ה - TUNIQ, TURBO 2 ו - LOGITECH MEDIA ELITE שהזמנתי מהם ובהזדמנות אני אוכל לשאול אותם לגבי המחיר.

ו - STINGER, אתה יכול להסביר קצת יותר על ההבדלים במהירות הזכרונות בין שתי הגרסאות של ה - X1900XT ? כי אני לא ידעתי על זה.

דניס תשאל בכל מקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים