עבור לתוכן

הצורב מזוהה כUDMA 2 בערוץ IDE משני, וכUDMA 4 בראשי.

Featured Replies

פורסם

זה כבר סיפור שדורש ת'רד חדש.

את הצורב הבעייתי בדקתי באחד המחשבים שלי. מסתבר, שכאשר הוא מחובר בערוץ הראשי יחד עם ההרד דיסק(שניהם IDE), אז הוא פועל במצב UDMA 4.

לעומת זאת, כאשר הוא מחובר בערוץ המשני(לא משנה אם הוא מסטר או סלייב) אז הוא פועל בUDMA 2. בדקתי את שאר הצורבים שברשותי בשאר המחשבים, וכולם גם כן פועלים בUDMA 2, ואף הם נמצאים בערוץ המשני.

האם הערוץ המשני מגביל לUDMA 2? מעניין אותי מה הגורם לכך...

פורסם

רב הצורבים אכן עובדים על UDMA 2, הצורב שלך (אני מנחש שזה LG?) הוא בין הבודדים בשוק שעובד על 4.

לגבי זה שבערוץ המשני הוא עובד על 2, וואללה לא יודע.

אולי יש בעיה עם הצורב הזה על הערוץ המשני, מה הבעיה להשאיר אותו על הערוץ הראשוני כל עוד הוא עובד שם? :smile1:

פורסם
  • מחבר

למיטב ידיעתי, לא מומלץ להחזיק הרד דיסק וכונן אופטי על אותו ערוץ.

זה עלול לפגום בביצועים(וה די הגיוני משום שהאופטי איטי יותר ויושב על אותו כבל נתונים).

החלפתי ל12N חזרה אגב. הוא גם UDMA 4?

איזו בעייה משונה! אני לא מצליח להסביר אותה.. ועובדה שזה חוזר על עצמו ביותר ממערכת אחת.

פורסם

זה אכן עלול לפגוע בביצועים, אבל תנסה, תבדוק דיסק DVD אחד עם קבצים על אותו דיסק קשיח שיושב באותו ערוץ.

פורסם
  • מחבר

אני יותר מודאג מהביצועים של הדיסק הקשיח מאשר של הצורב.

פורסם

אין שום סיבה לדאגה, הרי זה שהם רק מחוברים לא מוריד מהביצועים, רק אם שניהם עובדים באותו הזמן אז ישנה ירידה.

בגלל זה מה שמדאיג אותי זה מהירות צריבת DVD (יותר מ 8X) בזמן ששני הכוננים יושבים על אותו ערוץ.

נסה ותראה אם ישנן קפיצות יותר מהרגיל, תן לנו אז המהירות שאתה צורב, כמות המידע ותוך כמה זמן הצריבה הסתיימה.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה בכל זאת לאתר את הבעייה בערוץ המשני.

מקסימום, גם אם הוא יעבוד בUDMA 2 זה נסבל...

תודה על העזרה ;)

פורסם
  • מחבר

חזרתי לעדכן:

הלכתי לנוכל והחלפתי חזרה ל12N. הצורבהקודם אכן היה מלא בעיות מפה ועד הודעה חדשה וטוב שלא השארתי אותו.

עכשיו אני עם 12N שלא רק עובד בלי שום בעייה יחד עם הכונן האופטי השני באותו ערוץ, אלא הוא גם פועל בUDMA 4 בלי שום בעייה, בכל ערוץ שהוא ובכל מצב.

פורסם

סבבה :yelclap:

פורסם
  • מחבר

יש לי בעייה עם דברים עקרוניים. גם אם משהו זניח.

בכל מקרה. תודה על העזרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים